Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μην κάνεις όνειρα «Μεβλούτ Εφέντη «:..Αυτοί εδώ θα σου κάνουν το «Ορίστε» σε Έβρο και νησιά ! (video)





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Αντιδράσεις και από το εσωτερικό της Τουρκίας έχουμε για τις δηλώσεις αλλά και από Στρατιωτικούς που έχουν διαφύγει στο Εξωτερικό και ειδικά Αξιωματικούς των Νατοϊκών Στρατηγείων που γνωρίζουν πράγματα και δυνατότητες!



Τι ακριβώς είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στους Τούρκους δημοσιογράφους:

« Δεν πρόκειται να μπούμε σε ανταγωνισμούς με μια τέτοια νοοτροπία. Δεν υπάρχει ανάγκη και για να κάνουμε επίδειξη δύναμης…δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ




Καλύτερα από όλους γνωρίζουν αυτοί τα όσα μπορεί να κάνει ο Τουρκικός Στρατός όταν έρθει η ώρα. Να το εξηγήσουν αυτό καλά και σε εκείνο το κακομαθημένο παιδί. Και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας» .




Αυτές οι δηλώσεις έκαναν τους Τούρκους να ανησυχήσουν μην τυχόν και εμπλακεί η Πατρίδα τους σε μια πολεμική περιπέτεια με άγνωστα αποτελέσματα και τις ανησυχίες τους δεν τις έκρυψαν !

Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε στον Τούρκο Εφέντη ,όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι Πατεράδες που χάνουν καθημερινά τα παιδιά τους στη Συρία ,στο Ιράκ και την Νοτιοανατολική Τουρκία ….

…Αυτοί εδώ Εφέντη θα σε κάνουν το Ορίστε στα νησιά και στον Έβρο και ανάθεμα αν μετά σταματήσουν εκεί !



Όσο για τις δυνατότητες του Τούρκικου Στρατού οι Μαχητές των Ελλήνων κάλχασαν και έστειλαν στον Τούρκο ΥΠΕΞ το δικό τους Μήνυμα… Δείτε το video






Περαστικά σας
veteranos.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας