Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Βίντεο)





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Οι μουλάδες του Ιράν, απαντώντας στις τελευταίες προκλητικές ενέργειες των Ισραηλινών στην Δυτική Όχθη και τις συνδυαζόμενες απειλές κατά του Ιράν, αποκάλυψαν
ότι δεν θέλουν παραπάνω από 7 λεπτά για να κάνουν το Τελ Αβίβ, καινούργια Σόδομα.




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Συγκεκριμένα, ο ανώτατος διοικητής των Ιρανών φρουρών τις ισλαμικής επανάστασης Mojtaba Zonour, δήλωσε πώς οι πυρηνικές κεφαλές του Ιράν που στοχεύουν στο Ισραήλ είναι έτοιμες να κάνουν σταχτή το Τελ Αβίβ, αν διανοηθεί κάποιος Ισραηλινός να πλήξει τη χώρα του.






Παράλληλα, απείλησε τον πέμπτο αμερικανικό στόλο που έχει καταλάβει μέρος του Μπαχρέιν στον Περσικό Κόλπο, ότι η κίνηση αυτή όχι μόνο δεν φοβίζει τους Ιρανούς αλλά τους διευκολύνει περισσότερο για να χτυπήσουν τους Αμερικανούς στην περιοχή.

Με λίγα λόγια, άλλο ένα ηφαίστειο με τάσεις μεγάλης εκρήξεως διαφαίνεται στην ταραγμένη περιοχή της Μέσης Ανατολής.






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας