Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μυστική συνάντηση Τσίπρα-Rothschild





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Η κόντρα Μαξίμου-Γεωργιάδη σχετικά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έβγαλε λαβράκι.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εδώ και μέρες ζητούσε απαντήσεις για το ταξίδι που έκανε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τις 27/1 έως τις 30/1. 


Τις απορίες του μάλιστα τις εξέφρασε έντονα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά στον ΣΚΑΙ
Μέσω non parer το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη και επιβεβαίωσε ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά την Σύνοδο των ηγετών του Νότου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δεν επέστρεψε απευθείας στην Αθήνα, αλλά έκανε στάση στο Παρίσι. 



Αν όμως διαβάσουμε το non-paper βλέπουμε ότι ο πρωθυπουργός έκρυβε ένα τεράστιο μυστικό. Τη συνάντησλη του με τους Rothschild το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην έδρα της τράπεζας επενδύσεων Rothschild στο Παρίσι...


  

Ο πρωθυπουργός αν και έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα δεν πραγματοποίησε καμία ενημέρωση για τη συνάντηση αυτή, μέχρι χθες που ο Γεωργιάδης έκανε την σχετική ερώτηση. 


Τι ακριβώς συζητήθηκε εκεί; Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το Μαξίμου με τα εκατοντάδες non paper που μοιράζει εδώ και δύο χρόνια, «εντελώς τυχαία ξέχασε» να αναφερθεί σε αυτή τη συνάντηση… Μάλλον επειδή άλλα έλεγαν όταν ήταν αντιπολίτευση. 
πηγη el.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας