Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Καπετάνιος της Ελλάδας





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


«H Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Πολλοί απορούν μ΄αυτή τη φράση, διότι δεν γνωρίζουν τα κάτωθι:

Πρώτος ο Μωϋσής λέγει εξ ονόματος του Θεού: « Εγώ θα σας κάνω να κυριευθείτε από ζήλια δια έθνος που σεις δεν το λογαριάζετε για έθνος ,για τους ασύνετους ειδωλολάτρες τους οποίους ΕΓΩ θα ελεήσω και θα τιμήσω , θα φτάσει η ζήλια σας μέχρι οργής….»

Ασύνετοι ειδωλολάτρες αποκαλούνται οι Έλληνες, αφού τότε επίσημα προσκυνούσαν τα είδωλα, έχοντας βέβαια και το βωμό στον Άγνωστο ΘΕΟ που δεν γνώριζαν ακόμη, αλλά περίμεναν.

Στον Φίλιππο και Ανδρέα έρχονται οι Έλληνες και παρακαλούν να δουν τον Ιησού Χριστό ,ο οποίος όχι μόνο τους δέχεται, αλλά και λέει ότι «Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου »,ο ίδιος ο Χριστός μας. Στους Έλληνες και Ορθόδοξους Χριστιανούς μεταφέρεται το προνόμιο . Μαζί με τον Χριστό πορεύονται συνέχεια στους αιώνες με προδοσίες, διωγμούς, θυσίες, μαρτυρικούς θανάτους, βασανιστήρια, μα αυτή η επαφή και το ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΕΟΥ και Ορθόδοξου είναι εκείνο το μυστικό υπερόπλο που κρατά ζωντανούς την Ελλάδα και τους Έλληνες στους αιώνες . Τα μάτια και τα αυτιά του ΘΕΟΥ ήταν στην ΕΛΛΑΔΑ από την εποχή των Φιλοσόφων, διότι το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα είχε ρίζες στην ηθική, κορμό και ανάστημα στηριγμένο στην ελευθερία και μάτια εστραμμένα ψηλά στα αστέρια και στον ουρανό . Ναι, από τότε γνώριζαν οι Φιλόσοφοι ότι ο Υπέρτατος Νους είναι εκεί έξω και τους οδηγεί στο πέλαγος της σκέψης . Κοιτούσαν το απέραντο ύψος που τους χώριζε από τα άστρα αλλά έψαχναν αποδείξεις επαλήθευσης της σωστής πορείας της σκέψεις τους, μιλούσαν για το «μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής» και το όρισαν : « Η ανάπαυση της ψυχής». Εκεί ψηλά, στα άυλα έχουμε το κεφάλι, από ψηλά θα έρθει και η βοήθεια….

Κατάλαβες γιατί τόσοι συκοφάντες και άλλοι τόσοι εφιάλτες;

Κατανόησες, γιατί τόσα δεινά και άλλα τόσα πισώπλατα χτυπήματα;

Συνέλαβες, γιατί τόσοι ξεριζωμοί και άλλοι τόσοι πόλεμοι;

Απορείς ακόμα, γιατί τόσες νίκες να συνοδεύονται από εμφυλίους και με μεταναστεύσεις;



Απορούν και οι διώκτες μας που επιμελώς σχεδίασαν και εκτέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές, με τη βοήθεια δικών τους ανθρώπων , αλλά τίποτα δεν κατάφεραν και ας κόβουν και ξανακόβουν. Η μαγιά που μένει ξαναζωντανεύει την ΕΛΛΑΔΑ.

Ποιοι διώκτες ;

Ανύπαρκτα φαντάσματα βλέπεις σε καιρό ειρήνης και φιλίας.

Στη Νέα Εποχή βροντοφωνάζουν οι ισχυροί: «Κάτω οι σημαίες», «Μείωση της επικράτειας προς όφελος της ειρήνης », «Μικρά κράτη» , «Χωρίς δικαίωμα λόγου οι πρωτεύουσες», «Ένας Σύμμεικτος λαός να δημιουργηθεί» , «Κάτω οι Θρησκείες», «Όλοι μαζί, μα ΕΝΑΣ να διατάζει και οι μικροί να εκτελούν.»

Ανάμειξη στα εσωτερικά άλλων κρατών δεν κάνουν ….

Η Ιστορία μας προσαρμόζεται στα σχολικά βιβλία προς όφελος της άγνοιας, διότι η γνώση τρομοκρατεί . Αγώνες για την πατρίδα, έννοια επικίνδυνη σε εποχή που το κράτος πρέπει να χαθεί. Απαγορευτική η ανάμνηση ηρώων και ανθρώπων που έδωσαν την ζωή τους για την σημαία ,μια σημαία που πρέπει να κατεβεί και να την αλλάξουμε με άλλο πανί.

Αλλά παραμένει χαραγμένη όμως στην μνήμη των παλαιών αγωνιστών που βρίσκονται στην ζωή, η φυλάκιση στα χρόνια της Χούντας ,το ξύλο με τα γκλόμπ , με την κάλτσα που ήταν γεμάτη με άμμο για να μην αφήνει σημάδια στο σώμα, το παγωμένο νερό της θάλασσας που το καταχείμωνο με τους κουβάδες έβρεχαν το γυμνό κορμί τους καθώς η νύχτα έπεφτε, το τρύπημα στην πατούχα με τις σακοράφες (μεγάλες βελόνες), την φάλαγγα στα πόδια ….

Ναι, οι μνήμες αντίστασης πέρασαν προφορικά στην επόμενη γενεά και οι βασανιστές ήθελαν μόνο μια υπογραφή ,μια δήλωση σαν αυτή που ζητάτε σήμερα Ευρωπαίοι από τους πολιτικούς που υπογράφουν δίχως σκέψη ή με σκέψη και λογική που δεν έχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .

Γνωρίζουμε οι εφιάλτες πολλοί διότι πολλά και τα 30 αργύρια…

«Η ισχυρή δραχμή » δηλώνει ο αρχηγός και σε τρις ημέρες διαγράφει νόμισμα ιστορία 3000 ετών.

«Ισχυρό χρηματιστήρια ως 7000 μονάδες» ανακοινώνει ο ίδιος και έτσι δίνεται το σύνθημα, πάνε οι κόπους των γονέων και υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών .

Ισχυρός σύμμαχος η Ευρώπη που θα φυλάει τα σύνορα μας, έρχεται ως αυτονόητος συλλογισμός.

Μα σε 40 έτη Ευρωπαϊκής πορείας καταφέραμε: υπογεννητικότητα, πληθυσμιακή αλλοίωση, ανομοιογένεια, ανύπαρκτος Ελληνικός στρατός, αφύλακτα σύνορα, ανεργία 30%, μισθοί πείνας, δουλειά και όχι εργασία , συντάξεις ανεπαρκείς , ανασφάλεια. Εικονικά Χρεοκοπημένοι σε πατρίδα με πλούσιο υπέδαφος ,με εκατοντάδες αυτοκτονίες και χιλιάδες μετανάστες.

«Το Πωλείται Πατρίς» επίκαιρο όσο ποτέ.

Όλα είναι έτοιμα, τι λείπει;

Γιατί το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» δεν γίνεται έργο;

Μα ο Καπετάνιος των Ελλήνων φωνάζει, δια των προφητειών:

« ΕΛΛΑΣ και σε έκαμα ρομφαία μαχητού και ο κύριος θέλει φανεί εις αυτούς .

Και το βέλος αυτού θέλει εξέλθει ως αστραπή και Κύριος ο Θεός θέλει σαλπίσει εν σάλπιγγι και θέλει κινηθεί με ανεμοστρόβιλους του Νότου και ο Κύριος των Δυνάμεων θέλει υπερασπίζεται αυτούς και θέλει σώσει αυτούς εν την ημέρα εκείνη τη μεγάλη ως το ποίμνιο του λαού αυτού επειδή ως λίθοι διαδήματος θέλουν υψωθεί επί την γη ταύτη.

θέλει υπερασπίσει αυτούς» τους Έλληνες …..

Και ξαφνικά ΦΩΝΗ ακούγεται από την Ανατολή:

«Σ΄αυτό τον αγώνα ένα έθνος, μια σημαία και μια Πατρίδα είναι τα μόνα για τα οποία μαχόμαστε.» «Υπάρχει κίνδυνος να ακρωτηριαστεί η Τουρκική επικράτεια.»

Μιλάει για έθνος την στιγμή που εμείς ψηφίζουμε «σύμμεικτος λαός» και ανοίγουμε τα σύνορα.

Για σημαία ,την εποχή που εμείς είπαμε: «κατεβάστε το πανί» (Ίμια).

Για μια Πατρίδα ,όταν εμείς προσφωνούμε το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης».

Το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν δεν είναι τυχαίο.

Δε συμμετέχει οικιοθελώς στην «κατάληψη των νησιών» στο όνομα της Νέας Μικρής Τουρκίας.

Φοβάται η Ευρώπη και η Δύση την Τουρκία των 70 εκατομμυρίων και την θέλει Μεσογειακή, μικρή ,ας χάσει τα 2/3 της Τουρκικής επικράτειας. Έχουμε λαούς που περιμένουν……


Υποτάχθηκαν όλοι;

ΟΧΙ, σας απομένει το ΙΡΑΝ , η ΡΩΣΙΑ και η ΚΙΝΑ.

Δέστε σε αυτούς και την ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ περίπατος και όχι πόλεμος, στα αφύλακτα Ελληνικά νησιά δε θα γίνει ,διότι: 1) ο Ερντογάν δεν συμφωνεί με το σχέδιο διάλυσης της Τουρκίας . Εάν του δώσετε τα νησιά ,όπως την Κύπρο, χωρίς αντάλλαγμα θα έπαιρνε το δώρο. Διαμελισμό της Πατρίδας του δεν θέλει. 2)Έχει μεγάλο εσωτερικό μέτωπο Ευρωπαιστών που θέλουν τη Νέα Τουρκία και με αυτό ασχολείται .

3)Έχει τους Κούρδους που τους «έταξαν» γη.

4)Έχει την Συρία και τα εκεί προβλήματα.

ΆΡΑ άδικα περιμένετε πόλεμο Ελλάδας και Τουρκίας .

Είναι γραμμένο στην μοίρα και χαραγμένο στο DNA τους.

Εκεί που λες τους πάτησα ,εκεί που λες τους έφαγα…

Να τη πετιέται απ’ την αρχή, πετιέται και αντρειεύει

«Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου …»

Το καμάκι του ΗΛΙΟΥ, το γνωρίζετε ;

Οφείλατε σαν χριστιανοί να τον έχετε ακούσει.

Ευρωπαίοι δεν πήρατε το μάθημα του πρώτου, μα ούτε και αυτό του δεύτερου παγκόσμιο πολέμου. Τώρα αποτελειώνουν το έργο και πάλι εσείς σαν στρατιώτες, για συμφέροντα τρίτων σε πόλεμο θα πάτε!

Πού είναι η φιλοσοφία σας ,πού πήγε η ροή της σκέψης σας ,πού είναι η μελέτη της Ιστορίας σας;

Σας έκλεισαν εσκεμμένα την πόρτα για να μη γνωρίζεται το λόγο της ντροπής, αλλά ντροπή είναι να μην ξέρεις. Υπηρετείται Εωσφορικά σχέδια και δια τον λόγο αυτό λάβατε πρόσκληση:

ΕΛΑΤΕ στον ΛΑΚΚΟ που σκάβει η ηγεσία σας για τους Έλληνες Ακρίτες και Νησιώτες.

ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ, για να ξεπληρώσετε το γραμμάτιο της Μικρασιατικής καταστροφής….

ΕΛΑΤΕ, σας περιμένει ο απόγονος των Ρώς και οι συν αυτόν δυο…

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ανέλαβε τα γεγονότα και η ΡΟΜΦΑΙΑ ( του Μιχαήλ) υψώθηκε, ώστε να προστατεύσει την Ελλάδα που θα μείνει ηλιαχτίδα εν μέσω θύελλης.

Στα έξι ναυτικά μίλια η ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΑΣ στα σύνορά της.

Γαβριήλ Λυκουρίνος

Αλιεύς
eistinpolin
Το Α και το Ω
triklopodia.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας