Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι Χριστιανοί σφάζονται στην Αίγυπτο από τον ISIS






Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Σε μικρή γενοκτονία έχουν εξελιχθεί οι συχνές πλέον επιθέσεις των ισλαμοφασιστών εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών της Αιγύπτου, με τον στρατό της χώρας να μην είναι σε θέση να τους προστατέψει.

Η κατάσταση έχει χειροτερέψει ιδιαίτερα στο βόρειο Σινά, όπου οι χριστιανικοί πληθυσμοί εγκαταλείπουν την περιοχή προκειμένου να μην πέσουν θύματα των αιμοδιψών ισλαμιστών.

Δεκάδες οικογένειες χριστιανών καταφθάνουν τα τελευταία 24ωρα από το βόρειο Σινά στη δυτική όχθη της Διώρυγας του Σουέζ, ενώ άλλα στοιχεία μιλούν έως και για 100 οικογένειες που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.


Η πρωτεύουσα του Σινά, η Αρίς, έχει ερημώσει, έπειτα από τις σχεδόν καθημερινές επιδρομές των μαχητών του ISIS.

Οι ίδιοι δεν διστάζουν ακόμη και σε δημόσια μέρη να σφάζουν και να αποκεφαλίζουν χριστιανούς κατοίκους της αιγυπτιακής πόλης. Ευθύνονται ήδη για τη στυγερή δολοφονία 7 χριστιανών μόνο το τελευταίο 20ήμερο.
el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας