Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Όταν ο Ποροσένκο… «άφησε» τον Τσίπρα – Το πλάνο που δεν σας δείχνουν (βίντεο)





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Η διαδικτυακή «δημοσιογραφία» της «τρολιάς» έχει ανάγει σε μέγα θέμα ένα πλάνο από την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην Ουκρανία,
όπου για μερικά δευτερόλεπτα ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει από τη θέση του για να πάρει ένα μπουκάλι νερό.




«O Τσίπρας παράτησε τον Ποροσένκο» γράφει το Πρώτο Θέμα. Το Star στην ιστοσελίδα του φιλοξενούσε το ίδιο θέμα με τίτλο «Γιατί τον λένε ΑΛΕΞΗ και ΜΠΟΡΕΙ! Ο Τσίπρας άφησε σύξυλο τον Ουκρανό πρωθυπουργό» και με φωτογραφία φυσικά να δείχνει τον Ουκρανό Πρόεδρο να είναι μόνος του στο πλάνο.

Ο λόγος για το «φοβερό» συμβάν που εκτυλίχθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα με τον Π. Ποροσένκο μετά την συνάντηση που είχαν στην Ουκρανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή βγαίνει από το πλάνο της κάμερας και επιστρέφει μετά από λίγο με ένα μπουκάλι νερό.


Το ίδιο είχε συμβεί πριν από λίγο με τον Ουκρανό Πρόεδρο αυτή την φορά να βγαίνει για να πάρει ένα μπουκάλι νερό και φυσικά αναφέρεται στα περισσότερα δημοσιεύματα στο τέλος της είδησης.


tribune.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας