Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Π.Καμμένος: Απαξιώ να απαντήσω στις τουρκικές προκλήσεις





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more




Σύσσωμη η τουρκική κυβέρνηση και ο τύπος έχουν στοχοποιήσει τον Έλληνα Υπουργό.


Διατεθειμένος να μην απαντήσει στις "τουρκικές ύβρεις" είναι ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει δεχθεί τις τελευταίες μέρες μπαράζ λεκτικών επιθέσεων από στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης και δημοσιογράφους.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» τονίζει μεταξύ άλλων:


"Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Απαξιώ να απαντήσω στις προκλητικές δηλώσεις μελών της τουρκικής κυβέρνησης και διαβεβαιώ τους πάντες πως δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο".

Το τελευταίο διάστημα Υπουργοί και δημοσιογράφοι στην Τουρκία επιτίθενται προσωπικά στον Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον ως "απερίσκεπτο και ανελέητο άτομο".
el.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας