Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παγκόσμια πρωτιά – Ο Παρθενώνας είναι το ομορφότερο κτήριο του πλανήτη





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Ακόμη μία παγκόσμια επιτυχία σημείωσε η χώρα μας, η οποία έχει διακριθεί πολλές φορές για την ομορφιά της αφού έπειτα από
ψηφοφορία ο Παρθενώνας είναι πλέον και επίσημα το ομορφότερο κτήριο όλου του κόσμου.

Η ψηφοφορία διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα Business Insider

Η ψηφοφορία διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα Business Insider. Θέλοντας να πάρει τη γνώμη των πιο ειδικών στο είδος, οι οποίοι έχουν πιο εμπεριστατωμένη κρίση, απευθύνθηκε σε διακεκριμένους αρχιτέκτονες και τους ζήτησε να αναδείξουν τα κτήρια που έχουν φέρει την επανάσταση στην αρχιτεκτονική.

Οι αρχιτέκτονες κλήθηκαν να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά για το ποια ήταν τα κτήρια τα οποία τους έκαναν να ακολουθήσουν το επάγγελμά τους και αυτοί απάντησαν πως πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Παρθενώνας.

tribune.gr



Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας