Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΚΕ! Τι προκάλεσε την οργή του





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Κατηγορηματική ήταν η αντίδραση του Βλάντιμιρ Πούτιν σε ό,τι αφορά τις διεθνείς αντιδράσεις στη Συρία.


Ο Ρώσος πρόεδρος είπε σήμερα ότι είναι απαράδεκτο το προσχέδιο ψηφίσματος που έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας δυτικές δυνάμεις και ζητούν την επιβολή κυρώσεων στην κυβέρνηση της Συρίας για τη φημολογούμενη χρήση χημικών όπλων. Το Συμβούλιο Ασφαλείας θα ψηφίσει αργότερα σήμερα επί του ψηφίσματος που κατέθεσαν Γαλλία, Βρετανία και ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι είναι απαράδεκτο» είπε στο Μπισκέκ του Κιργιστάν μετά από συνάντηση με τον Κιργίζιο ομόλογό του. Αλμαζμπέκ Αταμμπάγιεφ. «Θα υποβάθμιζε τις διαπραγματεύσεις. Η Ρωσία δεν θα στηρίξει την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της συριακής ηγεσίας».

Ήδη από την Παρασκευή ο αναπληρωτής πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη στη Ρωσία Βλάντιμιρ Σαφρόνκοφ είπε ότι η Μόσχα θα ασκήσει βέτο
crashonline.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας