Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πολεμική δήλωση: «Έλληνες θα σας ρίξουμε πάλι στην θάλασσα»





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Από τον αρχηγό του τουρκικού ΜΗΡ Ν.Μπαχτσελί.


Ο πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, το οποίο συνεργάζεται με την κυβέρνηση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και με τον πρόεδρο Ερντογάν ώστε να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου αναφορικά με την αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας προχώρησε και αυτός με την σειρά του σε εμπρηστικές πολεμικές δηλώσεις.

«Εάν θέλετε να χαθείτε [σ.σ οι Έλληνες]πάλι στην θάλασσα, ορίστε, ελάτε. Το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο γι’αυτό», είπε ο Μπαχτσελί απαντώντας σε έντονο ύφος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. 



« Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1921 και το 1922 Ένα το 1921 για την ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1922. 

Αν εξηγήσουμε το «μαχαίρωμα» που έγινε τότε, θα καταλάβουμε ποιος είχε το προβάδισμα στο Αιγαίο. 

Πρέπει [σ.σ οι Έλληνες] να διδαχθούν ξανά ιστορία»θα διδάσκονται την ιστορία », είπε ο Μπαχτσελί με μερίδα του τουρκικού τύπου να αποθεώνει τις δηλώσεις τους προς την Ελλάδα.
pronews


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας