Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι Ρώσοι καρφώνουν τους Τούρκους για τον Βομβαρδισμό …Αυτοί μας έδωσαν τους στόχους!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Οι Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύθηκαν στη Συρία και είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν από λάθος τρεις Τούρκοι στρατιώτες και να τραυματιστούν 11 βασίστηκαν στις συντεταγμένες που δόθηκαν στη Ρωσία από τον τουρκικό στρατό, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.


«Δυστυχώς, ο στρατός μας, την ώρα που εξαπέλυε πλήγματα εναντίον τρομοκρατών, καθοδηγήθηκε από συντεταγμένες που του δόθηκαν από τους Τούρκους εταίρους μας. Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα έπρεπε βρίσκονται εντός αυτών των συντεταγμένων δήλωσε ο Πεσκόφ

«Υπήρξε έλλειψη συντονισμού στην παροχή των συντεταγμένων, κάπως έτσι θα το περιέγραφα», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησαν για το συμβάν ,με τον Πούτιν να δίνει τα συλλυπητήρια αλλά όχι & να ζητά συγνώμη για το συμβάν!

Ο Πεσκόφ επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Πούτιν εξέφρασε χθες τα συλλυπητήριά του στον Ερντογάν για το συμβάν.


«Υπήρξε μια αρκετά λεπτομερής και εποικοδομητική συνομιλία και για άλλα θέματα πέραν του συμβάντος αυτού, που συζητήθηκε για ώρα. Συζήτησαν θέματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις διμερείς σχέσεις», εξήγησε ο Πεσκόφ.



Ο Τουρκικός στρατός ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι ρωσικά αεροπορικά πλήγματα σκότωσαν από λάθος τρεις Τούρκους στρατιώτες και τραυμάτισαν ακόμη 11 κοντά στη συριακή πόλη Αλ Μπάμπ. Το γεγονός επιβεβαίωσε και το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

O Aρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Χουλουσί Ακάρ και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βάλερι Γκερασίμοφ πραγματοποίησαν μια τηλεφωνική συνομιλία σχετικά με το περιστατικό.

Ο Στρατηγός Γκερασίμοφ εξέφρασε την λύπη του στον στρατηγό Ακάρ για το ατυχές περιστατικό.


Μια τηλεφωνική συνομιλία πραγματοποίησαν σχετικά με το θέμα και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Ρώσος ομόλογος του Σεργκέι Λαβρόφ.



Ακόμη άλλοι πέντε Τούρκοι στρατιώτες έπεσαν νεκροί στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν χτες στο πλαίσιο της Επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη που διεξάγουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στα βόρεια της Συρίας.Οι στρατιώτες ενταφιάστηκαν σήμερα στις γενέτειρες τους με τον αριθμό των νεκρών τούρκων να φτάνουν του 65
veteranos.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας