Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξαφνική επίσκεψη του Αμερικανού διοικητή του ΝΑΤΟ στον Έβρο





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Εν μέσω έντονης τουρκικής προκλητικότητας.



Λίγες μόνο μέρες μετά την εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους των δύο Τούρκων πραξικοπηματιών που ανήκαν στην ομάδα δολοφόνων του Ερντογάν, ο Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Χότζες επισκέφθηκε αιφνιδίως την περιοχή του Έβρου.


Όπως αποκαλύπτουν και τα ThrakikaNea, το στρατόπεδο Κανδηλάπτη προκειμένου να δουν τον εξομοιωτή αρμάτων μάχης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο αρχηγός των Αμερικανικών Νατοϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη Χότζες και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Η επίσκεψη κράτησε λίγη ώρα με το επιτελείο των στρατιωτικών να επιστρέφει στη βάση του με ελικόπτερο.



Η σημασία της επίσκεψης αυτής έγκειται σε μία περίοδο κατά την οποία ο Ερντογάν στοχεύει στην παντοδυναμία του στην Τουρκία και επιθυμεί όπως σας έχουμε ενημερώσει, να διώξει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

Η αλλαγή συσχετισμών αλλά και το "πάγωμα" των σχέσεων μεταξύ ΝΑΤΟ και Τουρκίας ενδεχομένως να φέρει σε πλεονεκτική θέση τη χώρα μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση των δύο πραξικοπηματιών που κατέφθασαν στην Αλεξανδρούπολη τις προηγούμενες μέρες.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν είναι ένα είδος προβοκάτσιας ή αν θα χρησιμοποιηθεί έτσι από την Άγκυρα.

Μένει να δούμε τη στάση της Συμμαχίας στις τουρκικές προκλήσεις, που όλα δείχνουν πως θα κλιμακωθούν.
el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας