Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου -Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε


https://paratolmosblog.blogspot.gr



Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Ξεκίνησε από την 1η Φεβρουαρίου η πιλοτική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα

λεωφορεία, τρόλεϊ και τη γραμμή 1 του Μετρό αλλά και σε Ηλεκτρικό και Τραμ.
Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα είναι λειτουργικό το έργο και στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, που αυτό σημαίνει σε όλο το σύστημα του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμού, «το νέο, εύκολο και έξυπνο ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους: το πολλαπλό εισιτήριο, AΤΗ.ΕΝΑ Τicket και την έξυπνη κάρτα AΤΗ.ΕΝΑ Card».




Φωτογραφία: SOOC

Να σημειωθεί, πως κατά την περίοδο προσαρμογής, θα υπάρχουν τόσο η ηλεκτρονική όσο και η χάρτινη μορφή εισιτηρίων και καρτών, ενώ η ένταξη όλων των τύπων κομίστρου στο νέο σύστημα θα γίνεται σταδιακά, έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν τον κατάλληλο χρόνο για να εξοικειωθούν στο νέο περιβάλλον.


Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η εφαρμογή «υλοποιείται τρεις μήνες νωρίτερα από τη συμβατική υποχρέωση, η δε μεταβατική περίοδος και η πλήρης εφαρμογή του θα διαρκέσει πολύ λιγότερο από ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ο βαθμός εξοικείωσης του επιβατικού κοινού και η καλύτερη εξυπηρέτηση θα είναι και τα κριτήρια της τελικής απόφασης κλεισίματος των πυλών».
Πηγή: iefimerida.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας