Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξύνονται οι Τούρκοι & βγάζουν το «TCG Α599 CESME» στον 25ο Μεσημβρινό! (video)





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Ξύνεται η Τουρκία στο Αιγαίο και ανακοινώνει οτι βγάζει το ερευνητικό σκάφος «TCG A 599 CESME» για έρευνες στο κέντρο του Αιγαίου σύμφωνα με την NAVTEX 181/17

Σύμφωνα με την NAVTEX 181/17 η Τουρκία αναφέρει ότι το ερευνητικό σκάφος TCG CESME θα πραγματοποιήσει υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες από τις 9 Φεβρουαρίου και …Βλέπουμε»

Η περιοχή που έχει αναγγείλει τις παράνομες έρευνες της η Τουρκία εκτείνεται εκατέρωθεν του 25ου μεσημβρινού που αποτελεί τον πάγιο στόχο της Τουρκικής διεκδίκησης για επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου.

Άγνωστο προς το παρόν είναι αν το Ερευνητικό Σκάφος της Τουρκίας θα συνοδεύεται από Πολεμικά Σκάφη που θα σημάνει ότι η Τουρκία δεν το ψάχνει μόνο, αλλά κάνει πόλεμο νεύρων …ελπίζοντας!

Άμεση ήταν η Αντίδραση της Ελλάδας με οδηγία προς Ναυτιλλομένους ακυρώνει την Τουρκική NAVTEX181/17

Με την οδηγία 32/17 που εξέδωσε η αρμόδια ελληνική αρχή, εφιστά την προσοχή των ναυτιλλομένων που πλέουν στην περιοχή και τους ζητά να μην λάβουν υπόψη τη NAVTEX με αριθμό 181/17, καθώς για τη συγκεκριμένη περιοχή αρμόδια αρχή για την έκδοση των σχετικών οδηγιών είναι μόνο η Ελληνική υδρογραφική υπηρεσία.



veteranos.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας