Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! Κατήγγειλε την τουρκική κυβέρνηση γιατί δεν πέταξε τον Προκόπη Παυλόπουλο στη θάλασσα…!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ… ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ αγριεύει η προεκλογική κόντρα στην Τουρκία για το κρίσιμο δημοψήφισμα της συνταγματικής μεταρρύθμισης, η πρώην πρόεδρος της τουρκικής βουλής και επίδοξη αρχηγίνα της τουρκικής αντιπολίτευσης βουλευτίνα των εθνικιστών, Μεράλ Ακσενέρ, κατήγγειλε την τουρκική κυβέρνηση ότι δεν… πέταξε στην θάλασσα τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρόσφατη επίσκεψη του στην… «τουρκική» νήσο Ψέριμο, (Keçi adası).



Η εν λόγω βουλευτίνα έχει διαγραφεί από το εθνικιστικό κόμμα γιατί διαφώνησε με την απόφαση του προέδρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί να υπερψηφιστεί το ναι στο δημοψήφισμα και ηγείται μιας μεγάλης ομάδας εθνικιστών βουλευτών σε εκστρατεία υπέρ του όχι.



Για πολλούς θεωρείται το ανερχόμενο πολιτικό αστέρι στην Τουρκία και σε πρόσφατη δημοσκόπηση για το ποιος θεωρείται ότι μπορεί να αντιπαραταχτεί στον Ερντογάν, βγήκε πρώτη με μεγάλη διαφορά.

Με πιθανό δεδομένο ότι θα την βρούμε μπροστά μας στο μέλλον, θα πρέπει να προσέξουμε ότι θεωρεί πως μπορεί να εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα των νησιών σιγοντάροντας σε εθνικιστικές κορώνες σε βάρος της Ελλάδας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας