Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…. «ΚΟΡΑΚΙΑ» σε Κλειστό ΔΕΙΠΝΟ! Πρώτο… Πιάτο η ΕΛΛΑΔΑ!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ…

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, σε κλειστό δείπνο που παρέθεσε σε κλαμπ της Νέας Υόρκης ο γνωστός Έλληνας διεθνής επενδυτής Στέλιος Ζαββός, με καλεσμένους κάποιους από τους μεγαλύτερους επενδυτές της Αμερικής, ένα από τα πρώτα πιάτα ήταν και η Ελλάδα.

Μεταξύ των συνδαιτυμόνων ήταν και οι… γνωστοί μας κύριοι (απατεώνες τοκογλύφοι) Τζορτζ Σόρος (ο οποίος έπαιξε, μεταξύ άλλων, μεγάλο παιχνίδι με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων – το περίφημο PSI του Βενιζέλου) και Τζον Πόλσον (πλέον είναι μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Πειραιώς, όπου έχει κυρίαρχο ρόλο, της Alpha Bank και της ΕΥΔΑΠ, και θεωρείται ένας από τους βασικούς οικονομικούς εγκεφάλους της νέας αμερικανικής κυβέρνησης – ποιος τη χάρη μας…).



Παρών, επίσης, και ο γνωστός νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς. Όταν ο κ. Ζαββός… σερβίρισε το ελληνικό… πιάτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κρίσιμο ερώτημα για όλους ήταν η αμφιταλαντευόμενη πορεία της ελληνικής οικονομίας στην προσπάθεια εξόδου της από την πολύχρονη κρίση, η οποία συνεχίζεται, εξαντλώντας τις αντοχές της χώρας και του ελληνικού λαού.

Το τι είπαν οι «ασχολούμενοι» με την Ελλάδα δεν έγινε γνωστό, προφανώς γιατί έχουν ποντάρει λεφτά στο ελληνικό ταμπλό αρκετοί από τους συνδαιτυμόνες, πέραν του οικοδεσπότη κ. Ζαββού και των δύο που είναι γνωστοί παίκτες («κοράκια», όπως αποκαλούνται), Σόρος και Πόλσον. Και δεδομένου ότι κάθε πρόβλεψή τους αξίζει πολλά λεφτά, δεν διέρρευσε τίποτε.

Φυσικά, κύριο πιάτο ήταν η Αμερική της εποχής του Τραμπ και η πορεία της αμερικανικής και της παγκόσμιας οικονομίας. Θέμα που έχει επιπτώσεις, βέβαια, και σε εμάς. Στη συζήτηση μπήκε και η πορεία του ευρώ και της ΕΕ, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις του Brexit και με τις επικείμενες εκλογές σε πολλές χώρες-μέλη της ΕΕ, και κυρίως στη Γαλλία.
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας