Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Κομάντος Εκπαιδεύονται για να ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ στην Τουρκία!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι με αμερικανική βοήθεια έχουν στήσει στρατόπεδο εκπαίδευσης Κούρδων κομάντος με στόχο να εισέρθουν με κάθε μέσο στην Τουρκία, κάνει ο ίδιος ο τουρκικός τύπος, (Milliyet), με την χαρακτηριστική επισήμανση ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της χώρας.

Όπως αποκαλύπτεται στην περιοχή του Münbiç που είναι υπό κουρδικό έλεγχο έχουν αναρτήσει σημαίες του συριακού καθεστώτος που στηρίζουν οι Ρώσοι έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να δεχτούν επίθεση και εκεί έχει στηθεί ολόκληρο στρατόπεδο εκπαίδευσης επίλεκτων Κούρδων κομάντος. Οι κομάντος αυτοί έχουν σχέδια σταδιακής και ελεγχομένης εισβολής στο τουρκικό έδαφος για την διενέργεια σαμποτάζ και επιχειρήσεων δολιοφθοράς.

Οι πληροφοριες αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο αυτό εκπαιδεύονται 3.000 Κούρδοι για επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ενεργά μελη του κουρδικού ΡΚΚ. με το οποίο εδώ και δεκαετίες το τουρκικό καθεστώς είναι σε συνεχή πόλεμο.



Παράλληλα αυτές τις μέρες παρατηρείται μια αυξημένη δραστηριότητα εκ μέρους των Αμερικανών στο ίδιο σημείο και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έχουν πλασαριστεί απέναντι από τους Τούρκους 400 Αμερικανοί κομάντος με πενήντα άρματα μάχης.

Σίγουρα η συνέχεια όλων αυτών θα… είναι συναρπαστική!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr






loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας