Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

“ΕΜΦΥΛΙΟΣ στην Τουρκία αν δεν κερδίσει το ΝΑΙ”! Ποιοι απειλούν δημόσια




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ο Ολτσάϊ Κιλαβούζ επικεφαλής της νεολαίας του εθνικιστικού κόμματος Γκρίζοι Λύκοι απείλησε ότι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα για να αντιμετωπίσουν τους “εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς”. 



Έτοιμοι και για εμφύλιο δηλαδή κάποιοι στη Τουρκία.


Μιλώντας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των μελών του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη ο Κιλαβούζ είπε ότι πρέπει να υποστηρίξουν το «ναι». “Πρέπει να στηρίξουμε τον ηγέτη μας ,δεν θέλουμε καμία ένταση, ή ταραχές στη χώρα. Αλλά όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση της χώρας μας, θα είμαστε εκεί χωρίς καθυστέρηση. Όταν το έθνος είναι σε κίνδυνο, θα πάρουμε τα όπλα και θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί », είπε.

Την ίδια ώρα ο πρώην υπουργός αρμόδιος για την Ευρωπαϊκή Ένωση Ε.Μπαγίς δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι οι πολίτες στην Τουρκία πρέπει να ψηφίσουν υπέρ του ναι για να αποφύγουν τον εμφύλιο πόλεμο!





«Πρέπει να ψηφίσουμε «ναι»για να κάνουμε την Τουρκία ισχυρότερη, να έχει σταθερότητα και για να αποφευχθεί ο εμφύλιος πόλεμος”, δήλωσε ο πρώην υπουργός ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί το 2014, κατηγορούμενος για σκάνδαλο διαφθοράς.


Ο Μπαγίς έχει κατηγορηθεί για δωροδοκία από τον ιρανό επιχειρηματία Ρέζα Ζαράμπ, ο οποίος είναι σήμερα υπό κράτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
militaire.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας