Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΘΝΙΚΟΣ Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ ! Έσβησαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ μετά από Τουρκική Απαίτηση!! Αποχώρησε η ΕΛΛΑΔΑ!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Το ΝΑΤΟ δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά να κάνει “φάουλ” κατά της Ελλάδας, μετά από απαίτηση της Τουρκίας!


Σήμερα ήταν προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο. Στα σενάρια της άσκησης υπήρχε η Λήμνος. Πέρυσι η άσκηση είχε γίνει κανονικά με τη Λήμνο εντός σεναρίου. Φέτος η Τουρκία, μέσω του επιτελάρχη της που υπηρετεί στο Ραμστάϊν της Γερμανίας, απαίτησε να εξαιρεθεί η Λήμνος από την άσκηση.



Το ΝΑΤΟ ενημέρωσε την Αθήνα αργοπορημένα. Παρόλα αυτά από το ΓΕΕΘΑ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες. Το ΝΑΤΟ δεν άλλαξε άποψη και η Ελλάδα αποσύρθηκε από την άσκηση. 
ΠΗΓΗ: MILITAIRE




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας