Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΥΓΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ! ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ !!! Μέ δικαστική απόφαση κιόλας!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ἡ Ῥωσσία τοῦ Ποῦτιν μέ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ καί καλά νέα :
Ῥωσσία : Νά ἀναγνωριστοῦν ὡς ἐ ξ τ ρ ε μ ι σ τ ι κ ή ὀργάνωση, οἱ Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ !!!







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!




Υπόμνημα για την απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα, κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας, στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι αρχές μάλιστα ζητούν, να αναγνωριστεί η θρησκευτική αίρεση ως «εξτρεμιστική οργάνωση».




Οκτώ περιφέρειες της Ρωσίας, ήδη έχουν απαγορεύσει σε μέλη της αιρέσεως, να λειτουργούν ενώ έχει επίσης απαγορευθεί και η κυκλοφορία 80 βιβλίων σχετικών με την αίρεση.



Ωστόσο, η τελευταία αυτή απόφαση του υπουργείου έχει στόχο, να περιορίσει τη δράση του κεντρικού πυρήνα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, τον οποίο από τις αρχές του 2016 οι αρχές είχαν προειδοποιήσει, να σταματήσει την όποια «εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Η αίρεση άσκησε έφεση στην απόφαση, η οποία απορρίφθηκε τον Ιανουάριο του 2017.




Οι ρωσικές αρχές εστιάζουν τη δράση τους στη λογοτεχνία και τα βιβλία της αιρέσεως, αφού, όπως αναφέρουν, παραβιάζει το ρωσικό νόμο, καθώς «απεικονίζει τις άλλες θρησκείες με αρνητική χροιά», ή επιχειρεί να πείσει τους άνδρες της χώρας, να αποφύγουν τη στρατιωτική τους θητεία. ( …’Ωστε ΠΑΙΖΕΙ έναν ορισμένο «ρόλο» η συγκεκριμένη ΑΙΡΕΣΗ, όπως και άλλες αιρέσεις, αποδομώντας και καταστρέφοντας τα Έθνη-κράτη! Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ, δεν γίνεται δεκαετίες και ΕΔΩ;;;)

Η απαγόρευση αυτή, εφόσον τεθεί σε ισχύ, θα εμποδίσει 175.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, να συναντώνται και να διανέμουν τα βιβλία τους νόμιμα.
ingossip.gr
odysseiatv





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας