Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Γερμαναράδες πάρτε δρόμο από την Γερμανία… Μπορούμε να σας πνίξουμε μόνο και με το… φτύσιμο μας!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ «ΗΛΙΘΙΟΥΣ»


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Ό,τι δεν κατάφεραν οι πρόγονοι μας στην πολιορκία της Βιέννης, θα το καταφέρουμε εμείς σήμερα χωρίς πόλεμο αλλά με την δυναμικότητα και την υπεργεννητικότητα μας την ίδια ώρα που οι Ευρωπαίοι γεράζουν όλο και περισσότερο. Cem Özdemir


Δημοσιεύτηκε το 1998 στο περιοδικό Focus. 


Κάποιοι πολιτικοί στην Γερμανία κυρίως τουρκικής αλλά και κουρδικής καταγωγής δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια με τα χειρότερα λόγια για τους εντόπιους Γερμανούς γεγονός που δείχνει πόσο απαξιωτικά αισθάνονται για αυτούς που στην χώρα τους φιλοξενούν, και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της απαξίωσης αλλά και το υποκρυπτόμενο μίσος που νιώθουν οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης για τους ίδιους τους Ευρωπαίους. Φυσικά αν τα έλεγαν αυτά στην ίδια τους την χώρα για το δικό τους καθεστώς θα τους είχαν καθαρίσει από την πρώτη στιγμή. 




Γερμαναράδες πάρτε δρόμο από την Γερμανία Ali Ertan Toprak

Μπορούμε να σας πνίξουμε μόνο και με το… φτύσιμο μας Aydan Ozeguz

Γερμανία να πας στο διάβολο Aygul Ozkan

Η RAF(Rote Armee Fraktion) δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση Cansel Kiziltepe

Αν δεν μπορέσουμε να εκλέξουμε τους δικούς μας θα βγούμε στους δρόμους ενάντιων σας Cem Ozdemir

Παίρνουμε την δύναμη μας από τις πολεμικές εμπλοκές που έχουμε (κουρδικό, Συρία και λοιπά) Cemile Giosouf

Εσείς οι «πατάτες» θα πρέπει να πάρετε δρόμο από την Γερμανία Ekin Deligoz

Μην μας χαρακτηρίζετε εμάς αρπακτικά ενώ εσείς είστε αθώα περιστέρια, για το καλό σας να πάρετε δρόμο GulistanYuksel

Γερμαναράδες εσείς απλά σκυλιά Lale Akgun 



Το άγαλμα του αρχηγού μας Οτζαλάν θα στήσουμε στην Πύλη του Βρανδεμβούργου Mahmut Ozdemir


Αν κερδίσουμε σε εκλογές, εσάς θα σας πνίξουμε στο ίδιο σας το αίμα Memet Kilic


Να Εξαφανιστείτε!!!!! Metin Hakverdi


Αν μας εμποδίσετε να μπούμε στην Βουλή θα χυθεί αίμα Οzcan Mutlu


Η Γερμανία θα καταρρεύσει και θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στα χέρια μας Serkan Toren


Γερμανοί είστε παράσιτα του δρόμου Sevim Dagdelen


Είναι φανερό για τους Γερμανούς ότι τα σκυλιά που τάιζαν τόσα χρόνια τώρα τους δαγκώνουν αγρία. Πριν λίγο καιρό βγήκε άλλο ένανσκάνδαλο στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρεται, οι πονηροί Τούρκοι μέσω της κοινωνικής ασφάλισης που τους προσφέρει η Γερμανία, κατάφεραν και ασφάλιζαν ταυτοχρόνως όλο τους το σοι από την Τουρκία.


Από εδώ φαίνεται η μεγάλη αφέλεια των Γερμανών οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να απομυζούν την Ελλάδα και να στέλνουν τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία. 





Η κατάκτηση από τους Τούρκους περιοχών της Γερμανίας όχι μόνο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι σε ένα χωριό της Γερμανίας, το Oberweiden όπου προσπαθούν να επιβάλλουν τις παραδόσεις τους με εκδηλώσεις ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους να κάνουν το ίδιο. 





Και όμως κάποιοι τα είχαν προβλέψει όλα αυτά πριν από πολλά χρόνια, τυχαίο νομίζετε;



Συγκεκριμένα, τη 13η Νοεμβρίου 1992 μια ισραηλινή εφημερίδα, η Israel news, στο Tel Aviv (;;;) είχε γράψει τότε προφητικά ένα επικριτικό άρθρο για τους Γερμανούς θεωρώντας τους ηλίθιους γιατί αφήνουν την χώρα τους να γίνει ξέφραγο αμπέλι.





Όπως αναφέρεται σε αυτό το ισραηλινό προφητικό άρθρο, δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί μια χώρα, όταν αφήνει παράνομους μετανάστες και μη μετανάστες να εισέρχονται συχνά ανεξέλεγκτα κυρίως από μουσουλμανικές χώρες και να κάνουν ό,τι θέλουν σε βάρος των πολιτών της χώρας.


Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η πολιτική, όπως ανέφερε τότε το ισραηλινό άρθρο, θα έχει ως συνέπεια την μεγάλη ανασφάλεια και αύξηση της εγκληματικότητας και τελικά τη διάλυση της χώρας. 




Ακόμα τότε οι ίδιοι οι πολίτες ειδικά στις μεγάλες πόλεις συχνά αισθανόντουσαν ότι δεν βρίσκονται στην χώρα τους αλλά σε κάποια ξένη χώρα. Και τα παιδιά τους αισθάνονταν σαν να ήταν μειονότητα στα σχολεία της δικής τους χώρας. Σκεφτείτε σήμερα τι γίνεται.


Σκεφτείτε αν όλα αυτά τα βρούμε και στην δική μας την πόρτα. 







loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας