Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Τουρκία αγοράζει πλατφόρμα για γεωτρήσεις… αλλά που;




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Έτοιμη να αναβαθμίσει το «παιχνίδι» της η Τουρκία…



Στην αγορά πλατφόρμας για γεώτρηση φυσικού αερίου αποφάσισε να προχωρήσει η Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Şafak, η οποία αναφέρει ότι ο Υπουργός Ενέργειας της χώρας (και γαμπρός του Ερντογάν), Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έδωσε ήδη εντολή στην Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου της Τουρκίας (TPAO) να σταματήσει να ενοικιάζει πλατφόρμες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΤΡΑΟ πλήρωνε για ενοικίαση πλατφόρμας ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα και πως με αυτή την απόφαση θα εξοικονομήσουν αυτά τα ποσά. Το κόστος για αγορά πλατφόρμας ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια μέχρι 1,5 δις δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ΤΡΑΟ (στην οποία ανήκει το Barbaros) ξεκίνησε διαδικασίες αγοράς πλατφόρμας, τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, όσο και στη Μεσόγειο (εδώ είναι όλο το ζουμί, αλλά δεν μας λένε που ακριβώς στη Μεσόγειο).

hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας