Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξεκινάει ο «Ηνίοχος 2017» στην Ανδραβίδα – Ποιες χώρες θα συμμετέχουν (εικόνες, βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Με τη συμμετοχή τεσσάρων χωρών, εκτός της Ελλάδος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, ξεκινά η μεγάλη Πολυεθνική άσκηση της...
Πολεμικής μας Αεροπορίας, με τη συμμετοχή και Ειδικών Δυνάμεων! … «Ηνίοχος 2017».

Στην άσκηση που θα ξεκινήσει την 27 Μαρτίου και διαρκέσει μέχρι και της 6 Απριλίου, εκτός από την Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος ,θα συμμετάσχουν Μοίρα Αμερικανών F-16 που πολεμούσαν στην Συρία και επιστρέφουν στη Βάση τους στην Ευρώπη !

Συμμετέχουν επίσης Χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα » ΗΑΕ» με συμμετοχή των Πανίσχυρων Μιράζ 2000-9 & για πρώτη φορά τα F-16E/F Block 60 Desert Falcon των ΗΑΕ !




Στη άσκηση συμμετέχουν όπως και πέρυσι F-16 του Ισραήλ που οι Χειριστές έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρεία με τους Έλληνες Άσσους της ΠΑ , Αν και το γεγονός που έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι οτι για πρώτη φορά θα υπάρξει συνεργασία στον αέρα μεταξύ Ισραηλινών Μαχητικών και Αραβικής χώρας σε μικτό σχηματισμό !




Το ενδιαφέρον της ΠΑ εστιάζεται στα Μαχητικά F-16E/F Block 60 Desert Falcon που θα πετάξουν σε μικτό σχηματισμό εκτελώντας σύνθετες αποστολές με εναλλαγή ρόλων στην Επικράτεια αλλά και στο Αιγαίο και ειδικά ΝοτιοΑνατολικά …









Όπου αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές θα δούμε για πρώτη φορά και τις δυνατότητες των F-16E/F Block 60 σε Αποστολές μάχης που η ΠΑ ενδιαφέρεται να εκσυγχρονίσει τα Μαχητικά της !

Επίσης στην Άσκηση θα συμμετάσχει και η Ιταλική Πολεμική Αεροπορία για πρώτη φορά και αυτή με ένα σμήνος Αεροσκαφών !

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την Εποπτεία του Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας και αναμένεται να την παρακολουθήσουν Ειδικοί Αναλυτές ,φωτορεπόρτερ και διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο!

video απο την Άσκηση Ινίοχος 2015



veteranos.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας