Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μήνυμα-Φωτιά του ΥΠΕΘΑ «Υπερασπιζόμαστε τις σημαίες, τα νησιά μας, την κύρια χώρα, τις βραχονησίδες μας, μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μας»





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ΘΑΣΟΣ ON FIRE… Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση υπό το βλέμμα του Πάνου Καμμένου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από Διμοιρία Εθνοφυλάκων στη ν.Θάσο.!!

«Όταν ο λαός και ο στρατός είναι ενωμένοι, κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει. Ένας λαός, αν δεν είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να συνδράμει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη και δεν έχει το ηθικό που εσείς επιδείξατε σήμερα, δεν μπορεί να αποτρέψει απειλή», διεμήνυσε ο ΥΠΕΘΑ



«Εδώ, από τη Θάσο -που θα ερχόμαστε πιο συχνά- στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους όσοι σκεφτούν να αμφισβητήσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να πατήσει κανείς. Υπερασπιζόμαστε τις σημαίες, τα νησιά μας, την κύρια χώρα, τις βραχονησίδες μας, μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μας, όπως ορκιστήκαμε», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.



Ο κ. Καμμένος εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα των εθνοφυλάκων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι εθνοφύλακες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τους βωμούς και τις εστίες μας. Είναι η κύρια δύναμη αποτροπής μαζί με τον τακτικό στρατό». «Παράλληλα, ανακοίνωσε τη δημιουργία πεδίου βολής στη Θάσο για την εκπαίδευση των εθνοφυλάκων σε εβδομαδιαία βάση και τη συνεκπαίδευσή τους, συχνά, με τμήματα των ειδικών δυνάμεων.






hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας