Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ … ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Δυναμικά αναλαμβάνει δράση το νέο κόμμα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, που είναι αποφασισμένο για την δράση του, με ανιδιοτέλεια και πάνω από όλα την Πατρίδα μας, Την Ελλάδα μας, την Χώρα μας, για τους Έλληνες και Ελληνίδες….



Με την παρακάτω ανακοίνωση τους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής παράταξης παίρνουν θέση για την κατασκευή Τζαμιού στην Αθήνα.

Την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω ή ακόμα και να την δείτε εδώ στην σελίδα τους

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Είναι γνωστό σε όλους πως ένα παιδί μπορεί να γεννηθεί σ’ ένα γάμο από έρωτα, σ’ ένα γάμο από συνοικέσιο, αλλά και σ’ έναν βιασμό.

Το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι το ίδιο στο υλικό επίπεδο αλλά στο ψυχικό και πνευματικό η διαφορά είναι ασύλληπτη. Η επιβολή της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας μέσω της αθρόας εισβολής, κατά κανόνα παράνομων μεταναστών και προσφύγων από κάθε γωνιά της γης, κυρίως μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, χωρίς καμία συναίνεση της ελληνικής κοινωνίας συνιστά έναν εν δυνάμει βιασμό. Βιασμό πολιτιστικό και πνευματικό.

Πρώτο επίσημο τέκνο αυτού του βιασμού είναι το υπό κατασκευή τζαμί της Αθήνας.

Οι μέρες που ζούμε είναι πονηρές και επικίνδυνες. Ο κάθε Έλληνας που σέβεται την ιστορία του και την καταγωγή του θα πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ και να λάβει θέση. Να διακρίνει τον ανθρωπισμό από τον εποικισμό και την θρησκευτική ελευθερία από την βαρβαρότητα.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συναισθανόμενη τις ιστορικές ευθύνες της λέει σθεναρά όχι στην κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα:



• Γιατί οι πρόγονοί μας υπέφεραν 400 (πολλοί από αυτούς 500) χρόνια κάτω από βάρβαρη ισλαμική κατοχή.

• Γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αθανάσιου Διάκου, του Παπαφλέσσα, του Κατσαντώνη, των νεομαρτύρων και όλων των ηρώων του 21 που πολέμησαν «πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος».

• Γιατί η Αγία Σοφία παραμένει ακόμα σκλαβωμένη και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος μας παρακολουθεί ανήσυχος από τον ουρανό.

• Γιατί το σημείο που επελέγη για την κατασκευή του τζαμιού αποτελεί αρχαιολογικό χώρο που συνδέεται τόσο με την αρχαία όσο και με την νέα θρησκεία των Ελλήνων.

• Γιατί ακόμα δεν έχουμε φτιάξει στην πρωτεύουσα τον ναό για τον Σωτήρα Χριστό – τάμα του Κολοκοτρώνη και των οπλαρχηγών του 21.

• Γιατί η συμπεριφορά των μουσουλμάνων απέναντι στους χριστιανούς στα κράτη της Μέσης Ανατολής υπήρξε βάρβαρη, με αποτέλεσμα οι χριστιανοί από το 25% που ήταν στις αρχές του 20ου αιώνα να έχουν μειωθεί σήμερα στο 4%.

• Γιατί το πείραμα της Θράκης μας έπεισε να μην το δοκιμάσουμε πάλι και στην Αθήνα. Οι πρόγονοί μας έλεγαν «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

• Γιατί δεν θέλουμε τα παιδιά μας να βλέπουν σε λίγα χρόνια δημόσιους λιθοβολισμούς γυναικών που μοίχευσαν και αποκεφαλισμούς των «απίστων» που θα είναι οι μειοψηφούντες Έλληνες.

• Γιατί ο εθνικός μας ύμνος είναι ύμνος προς την ελευθερία.

• Γιατί στην πατρίδα μας είχαμε πάντα «μηδίσαντες» και γνωρίζουμε καλά ότι στον κόσμο που μισεί την Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλά λεφτά.

• Γιατί θεωρούμε απαράδεκτη εθνική πρόκληση να αποτελεί όρο στα μνημόνια των δανειστών η κατασκευή του τζαμιού!

• Γιατί δεν θέλουμε ένας μιναρές να πληγώσει τον αττικό ουρανό και να σκιάσει το αρχαίο φως του.

• Γιατί στην Αθήνα έχουμε πολλούς ναούς, τον Παρθενώνα και τις εκκλησιές μας. Σε όσους δεν επαρκούν ας επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Ούτως ή άλλως παράνομα ήλθαν, δεν τους κάλεσε κανένας.


• Γιατί θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα όπως την ονειρεύτηκαν οι πρόγονοι μας και όχι όπως την σχεδιάζουν οι εχθροί της.

Με ειλικρίνεια, με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως!

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελεύθερης Πατρίδας

http://eleftheripatrida.gr/13-epikairotita/78-oxi-sto-tzami-ths-athinas

triklopodia.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας