Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Προβάλεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελληνική Τηλεόραση





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!


ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ 10/03/2017


Προβάλεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το ΦΕΚ για τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, σύμφωνα με το οποίο, όλοι σχεδόν οι δανειολήπτες στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης δικαιούνται να ζητήσουν τη διαγραφή του συνόλου (100%) των τόκων και των εξόδων των δανείων τους !!!

Επίσης, αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που διαπράττουν οι τραπεζίτες, όταν εξαπατούν τους Δικαστές, οδηγώντας τους με δόλο να εκδώσουν ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ κατά των Δανειοληπτών, για οφειλές που περιλαμβάνουν παράνομους τόκους και τοκισμούς, ανατοκισμούς και κεφαλαιοποιήσεις τόκων, εισφορών, εξόδων και φόρων, οι οποίες γνωρίζουν ότι δεν έχουν υπολογιστεί νόμιμα και, έτσι, δεν είναι βέβαιες και εκκαθαρισμένες και πρέπει να επανακαθοριστούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία !!!



ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!


Σκοτώσαμε τους Έλληνες για να σώσουμε τις Τράπεζες, αντί να έχουμε θυσιάσει τις Τράπεζες για να σώσουμε τους Έλληνες από τη λαίλαπα των Μνημονίων !!!

Δείτε τα βίντεο.




hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας