Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΤΩΝ Δ Ι Ε Φ Θ Α Ρ Μ Ε Ν Ω Ν ! Στην Αντεπίθεση ο «ΣΑΜΠΟΤΕΡ» !!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Ο  Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΤΩΝ Δ Ι Ε Φ Θ Α Ρ Μ Ε Ν Ω Ν ! Στην Αντεπίθεση ο «ΣΑΜΠΟΤΕΡ» !!

Ποιοι φοβούνται τον Στουρνάρα;

Στην αντεπίθεση μαθαίνω ότι περνά ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας (φωτογραφία). Και τούτο γιατί δεν έχει πεισθεί ότι οι επιθέσεις των συριζαίων εναντίον του θα σταματήσουν. Και για τον λόγο αυτό «κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε», όπως λέει και ο σοφός λαός.


Ετσι, κατά τους συνεργάτες του, αποφάσισε να αφήσει την άμυνα και να αρχίσει την επίθεση. Και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμπιστοσύνη ότι θα σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον αυτού και της γυναίκας του είναι επειδή, όπως μου είπαν, έχει σαφείς πληροφορίες ότι τον… ψάχνουν. Οχι μόνο θεσμικά κέντρα αλλά και… παράκεντρα. Και τον ψάχνουν συνεχώς εδώ και δύο χρόνια και έως τώρα δεν βρήκαν τίποτα, γι’ αυτό εξακολουθούν να τον ψάχνουν.

Την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δέχθηκε έναν επισκέπτη (μέχρι πρότινος ανώτατο δημόσιο υπάλληλο) ο οποίος του αποκάλυψε ότι ένας άλλοτε κραταιός πολιτικός (τον οποίο κατονόμασε) κάλεσε στο γραφείο του νομικούς και τους ζήτησε να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον κεντρικό τραπεζίτη και για τη σύζυγό του. 


Τους έδωσε μάλιστα διορία πέντε ημέρες για να τα βρουν. Οταν πέρασαν οι πέντε ημέρες και αυτοί δεν βρήκαν τίποτε το αξιόλογο, ο πολιτικός εξερράγη, τους χαρακτήρισε «ανίκανους» και τους πέταξε έξω από το γραφείο του.


Και μετά από όλα αυτά που έγιναν ο κ. Στουρνάρας όχι μόνο παραμένει, μου λένε οι συνεργάτες του, ψύχραιμος αλλά χαμογελά κιόλας. Και ξέρετε γιατί; Επειδή θα πρέπει άλλοι να φοβούνται από εδώ και πέρα: «Κάποιοι υπουργοί της κυβέρνησης που θα κληθούν σε λίγες ημέρες από τις δικαστικές αρχές για να πουν ό,τι γνωρίζουν για τον κατηγορούμενο Καλογρίτσα και το σκάνδαλο της Attica Bank». Εχει περιέργεια, βλέπετε, τι θα πουν… ΒΗΜΑτοδότης
Μέσω hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας