Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ!!!

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!



Διπλωματική κρίση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελλάδα και το Αζερμπαϊτζάν, μετά την επίσκεψη εκπροσώπων της μη αναγνωρισμένης Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ στη χώρα μας.


Η κίνηση αυτή από ελληνικής πλευράς φανερώνει ότι αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, κάτι που μπορεί να τινάξει στον αέρα την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP, αλλά, η ανεξαρτητοποίηση είναι και επιθυμία της Ρωσίας. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δυο χώρες (Ελλάδα-Ρωσία) συγκλίνουν σε αυτό και με δεδομένο τον τουρκικό δάκτυλο στο Αζερμπαϊτζάν, άμεση και έντονη ήταν αντίδραση της χώρας.


Ο Έλληνας πρέσβη στο Μπακού, Δημήτριος Τσούγκνας, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, σχετικά με την επίσκεψη Αρμένιου αξιωματούχου του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, το ελληνικό ΥΠΕΞ, σε μια προσπάθεια να «μαζέψει» το γεγονός –για άλλη μια φορά- ανέφερε ότι η επίσκεψη ήταν προσωπική και όχι επίσημη.
πηγη





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας