Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Στρατηγός (εα) κ. Ταμουρίδης Νικόλαος….Βόρειος Ήπειρος, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….!!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Ο Στρατηγός (εα),,,τελευταία που τον παρακολουθούμε στενά,,, κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν θα λεγα ότι είναι τυχαίες,,, αλλά στοχευμένες. Βέβαια δεν μπορούμε με τίποτα να αμφισβητήσουμε το ”γαλάζιο” αίμα που ρέει μέσα του…


Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Επιλέγει ημερομηνίες σημαδιακές να κάνει τις εμφανίσεις του ακόμα και εκτός (προς το παρών) συνόρων Ελλάδος, με αποστολές μηνυμάτων που έχουν αποδέκτες εντός και εκτός συνόρων….


Για την 25η Μαρτίου επέλεξε να πάει εδώ δίπλα μια βολτούλα, ένα ταξιδάκι, λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, (περίπου 750) και να γιορτάσει εκεί μαζί με τους Έλληνες, κατηγορώντας ευθέως την πολιτεία ότι τους έχει εγκαταλείψει, αλλά τους φωνάζει ότι είναι αδέλφια μας και ότι θα σταθεί δίπλα τους,, με πράξεις….!!!!!



Ωχ παναγία μου,, Τι ετοιμάζει ο Στρατηγός;

Ίσως η Novartis στείλει εκτάκτως τόνους ηρεμιστικά για τον νέο πονοκέφαλο που τους δημιουργεί (ο Στρατηγός) στους εδώ, και στους εκεί…!!!

dana" , sans-serif; font-size: large;">

Εδώ τα λόγια του

“ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ! ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Φέτος ο Θεός μας αξίωσε να γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου εκεί. Λιβαδειά, Δέλβινο, Δερβιτσάνη, Μεσοπόταμος, Φοινίκη, Βουλιανάτες, Αργυρόκαστρο!!!

Ο Ελληνισμός είναι εδώ! Καθαρός, αμόλυντος, υπερήφανος, τολμηρός!

Παρά το γεγονός ότι το ελλαδικό κράτος τους έχει εγκαταλείψει, οι αδερφοί μας Βορειοηπειρώτες αντιστέκονται, κρατούν ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ!!!

Αδέρφια, είμαστε μαζί σας! Όχι με ψεύτικα λόγια, αλλά με πράξεις!”



http://eleftheripatrida.gr/epikairotita/arthrografia/89-nikos-tamouridis-ant-gos-e-a-epitimos-a-yparxigos-ges-voreios-ipeiros-gi-elliniki

















 
triklopodia.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας