Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Συναγερμός στο Διδυμότειχο: Μεγάλη φωτιά κατακαίει το τέμενος Βαγιαζήτ (pics&vid)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/03), στο τέμενος Βαγιαζήτ το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Διδυμοτείχου.



Η φλόγες έκαναν την εμφάνισή τους λίγα λεπτά πριν από τις τρεις τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από σπίθα οξυγονοκόλλησης κατά τη διάρκεια των εργασιών αναστήλωσης του τεμένους, οι οποίες πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση του υπουργείου Πολιτισμού και επρόκειτο να ολοκληρωθούν εντός του έτους.



Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.



Δείτε την αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος της πόλης Παρασκευάς Πατσουρίδης, «ήταν 02:55 όταν η Αστυνομία ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο τέμενος». «Εντός του κτηρίου δεν υπήρχαν άτομα εκείνη την ώρα», πρόσθεσε ο κ. Πατσουρίδης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «η ξύλινη στέγη του τεμένους έχει καεί ολοσχερώς και υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσής της».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο:





(Πηγή βίντεο: thrakinea.gr)
newsbomb.gr

triklopodia.gr



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας