Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τακτική Ασπίδα με την «ΟΡΜΗ» σήκωσαν οι ΤΠΚ του ΠΝ στις Κυκλάδες!


 




Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.


 facebook twitter   more


Εικόνα από την αναχαίτιση του Κ/Β EXOCET που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών βολών Κ/Β στο ΠΒΚ!

Με συμμετοχή 8 Πυραυλακάτων αλλά και της Φρεγάτας που βρίσκεται στο Αιγαίο συνεχίστηκε και σήμερα η Τακτική και Τεχνική Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στην Περιοχή των Κυκλάδων !

Να σημειωθεί ότι ΤΠΚ του Πολεμικού Ναυτικού σήκωσαν Τακτική Ασπίδα στην περιοχή των Κυκλάδων με την Φρεγάτα σε ρόλο απεικόνισης Εχθρικής Απειλής !

Η Ταχύτητα αντίδρασης των Ελληνικών Πολεμικών Σκαφών ήταν το ζητούμενο της «ΟΡΜΗΣ» και σε πόσο χρονικό διάστημα μια Μοίρα Πυραυλακάτων θα φτάσει σε σημείο όπου έχουν εισβάλει Εχθρικά Πολεμικά Σκάφη !


Για την Συνδρομή στην Αεροπορική προστασία των Πολεμικών Σκαφών που ασκούνται απογειώθηκαν Ελληνικά Μαχητικά που έχουν ούτως ή άλλων της Αεροπορική Υπεροχή στο Αιγαίο !Βασικά Χαρακτηριστικά και Οπλισμός των ΤΠΚ
Διαστάσεις: 56,2/8/2,1 μέτρα
Εκτόπισμα: 430 τόνους
Πρόωση: 4 Diesel MTU MD 20V 538 TB91
Ταχύτητα: 33,5 κόμβοι
Πλήρωμα: 42
Οπλισμός:
2 πυροβόλα OTO Melara 76mm
4 Κ/Β Exocet MM38
2 δίδυμα αντιαεροπορικά Emerlec Electric 30mm
2 τορπιλοσωλήνες τηλεκατευθυνόμενων τοπριλών SST-4 2 in
veteranos.gr

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας