Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Έλληνες γονείς διαβάστε




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία…



Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι «παγιδευμένα σε λάθος σώμα» διπλασιάζεται κάθε χρόνο στην Σουηδία.

Οι γιατροί μάλιστα αναφέρουν πως τα παιδιά από την ηλικία των έξι ετών θέλουν να αλλάξουν φύλο.

Όπως αναφέρει το Russia Today, το 2016 σουηδική ομάδα έρευνας των δύο φύλων ανέφερε ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον «προσδιορισμό της ταυτότητας του φύλου τους» και να το αλλάξουν.

Αυτό τόνισε, μιλώντας στην σουηδική εφημερίδα «Aftonbladetη», η Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στην Στοκχόλμη.




«Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων», πρόσθεσε.

Άραγε από τα σχολεία ξεκίνησε αυτή η τάση στην Σουηδία;

Οι γονείς στην Ελλάδα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για όλα αυτά, καθώς δεν αποκλείεται με τα σεμινάρια για γκέι και τρανσέξουαλ στα ελληνικά σχολεία, το μυαλό των μικρών Ελληνόπουλων να μολυνθεί σε τέτοιο βαθμό, έτσι ώστε να ζητούν και εκείνα επίμονα αλλαγή φύλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!

EL.GR





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας