Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΤΙΝΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Είναι μόνο μερικές λέξεις που χρησιμοποιεί επιτυχώς ο Στρατηγός (εα ειδικοδυναμίτης) κύριος Δρακωνάκης Ιωάννης για να περιγράψει τις τότε ιστορικές στιγμές των Ελλήνων Ηρώων που εχθροί και φίλοι θαύμαζαν τα κατορθώματα τους, αλλά και το παρών με τους δήθεν συμμάχους,

που στόχο έχουν να μεταποιήσουν και εξαφανίσουν την Ιστορία των προγόνων μας, την ιστορία της Ελλάδος, Δεν μασάει τα λόγια του, και όπως αρχίζουμε να συνηθίζουμε σιγά σιγά,,, θα δούμε (ελπίζουμε) και άλλες αναφορές από τον Στρατηγό, ίσως και κάθε επόμενη να είναι και πιο σκληρή… και να διευρύνει τους στόχους του, διότι είναι πολλοί (πολιτικά, οικονομικά, θρησκεία, και κυρίως στρατιωτικά)…. Είδομεν

Απολάυστε τα λόγια του


 


“ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πλησιάζει η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, όταν μια χούφτα πρόγονοι μας αποφασισαν να πολεμήσουν για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδας την ελευθερία. Δεν δίστασαν να αντιμετωπίσουν μια αυτοκρατορία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Πολλοί έχασαν τη ζωή τους, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εκτοπίστηκαν, αλλά στο τέλος νίκησαν και αποτίναξαν το ζυγό των οθωμανών τούρκων, που είχαν στο σβέρκο τους για τετρακόσια χρόνια. Είχαν ένα σκοπό, την ελευθερία της Πατρίδας, εμειναν πιστοί σ αυτόν και στο τέλος τον πέτυχαν. Τα κατορθώματα τους , κάνουν υπερήφανους όλους εμάς που αισθανόμαστε έλληνες.


Τα τελευταία χρόνια, πολλοί ξένοι αλλά και εγχώριοι εντολοδόχοι τους προσπάθησαν να μειώσουν τους έλληνες, να πλήξουν την υπερηφάνεια τους και να τους κάνουν να νιώσουν κατώτεροι ως λαός, ώς έθνος, ως άνθρωποι.

Το χειρότερο είναι, ότι οι εγχώριοι με πείσμονα προσπάθεια κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν οτιδήποτε το εθνικό, έκαναν τους έλληνες να φοβούνται να βάλουν την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι τους, να ντρέπονται να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο, να διστάζουν να κάνουν το Σταυρό τους.

Ο ελληνικός λαός είναι, πάντα ήταν, γενναίος, υπερήφανος, εργατικός, έξυπνος, δημιουργικός και γι αυτό διέπρεψε εντός και εκτός Ελλάδας, αποσπώντας το θαυμασμό φίλων και εχθρών.

Οτι κι αν κάνουν οι άσπονδοι φίλοι μας, δεν μπορούν να μας στερήσουν το ένδοξο παρελθόν που μας χάρισαν οι πρόγονοι μας. Όμως σε μας ανήκει το παρόν και το μέλλον. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι ένδοξων προγόνων, εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον δικό μας αγώνα σ αυτόν τον ιδιόμορφο πόλεμο, που ζούμε σήμερα. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στην ιστορία μας.


Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και ως ελάχιστο φόρο τιμής, να αναλογισθούμε τους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοι μας και να υψώσουμε την Ελληνική Σημαία στα σπίτια μας. Έτσι θα δώσουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, ότι οι Έλληνες είναι ζωντανοί, είναι εδώ, στο παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.”





https://www.facebook.com/drakonakis.ioannis
https://www.facebook.com/DrakonakisIoannisOfficialPage/
www.eleftheripatrida.gr
triklopodia.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας