Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ: Νόμιμες οι καταλήψεις κτηρίων από συμμορίες







Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο.
Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Απίστευτες δηλώσεις κυβερνητικής βουλευτού


Η πράξη των κουκουλοφόρων πεμπτοφαλαγγιτών, οι οποίοι σε συμμορίες τρομοκρατούν τους πολίτες και διαλύουν περιουσίες, να καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια είναι σύμφωνα με κυβερνώντες μία νόμιμη πράξη.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, είναι της άποψης πως οι καταληψίες στην Βίλα Αμαλία θα μπορούσαν να είχαν θέσει ζήτημα ...χρησικτησίας ώστε να γίνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες.
Χρησικτησία είναι ένας νομικός όρος που χρησιμοποιείται για περιουσιακά στοιχεία.


Για την ακρίβεια η χρησικτησία είναι ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς την κυριότητα ενός κινητού ή ακίνητου περιουσιακού στοιχείου.

Η κυβερνητική βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή Action-ΘΕΜΑ με θέμα την εγκληματικότητα, η συζήτηση έφθασε στο ζήτημα των καταλήψεων δημοσίων, αλλά και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων και στο αίσθημα (αν)ασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες.



Σχετικά με την κατάληψη στην Βίλα Αμαλίας, η κα Αυλωνίτου υποστήριξε πως οι καταληψίες θα μπορούσαν να... είχαν κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τους έδινε ο νόμος και η εκκένωση του κτηρίου που είναι και πάλι σχολείο να μην είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.


«Μετά από 23 χρόνια, νομικά αποκτά άλλη ιδιότητα ο καταληψίας. Μιλάω νομικά». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Πρώτου ΘΕΜΑτος Ματίνας Ηρειώτου αν η κ.Αυλωνίτου θέτει ζήτημα χρησικτησίας, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Ναι, τίθεται νομικά τέτοιο ζήτημα», είπε!

Εν ολίγοις πως οι εγκληματίες συμμορίτες που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες τους.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως το κράτος στηρίζει τις συμμορίες και κλείνει τα μάτια στις παρανομίες τους!

Τα σχόλια δικά σας!




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας