Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί,διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα της Σαρακοστής και της νηστείας,και δεν είχαμε σκοπό να αναφερθούμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα,τόσο έντονα στον τομέα των προφητειών.Τα γεγγονότα όμως μας δείχνουν,ότι έρχονται πολλές εξελίξεις,σε πολλούς τομείς,και αναγκαστικά θα αναφερθούμε σε αυτές τις εξελίξεις και τις προφητείες -που μέσω των γεγγονότων σήμερα-βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην εποχή μας έμελλε να συμβούν όλα εκείνα που οι Άγιοι Πατέρες μας ευχόντουσαν να μην επιτρέψει ο Θεός να συμβούν επί των ημερών μας.
Σε πρόσφατο άρθρο μας είδαμε ότι Η Τουρκία έκλεισε το φράγμα Tishrin κόβοντας το νερό στον Ευφράτη ποταμό..

Ο Άγιος Πα’ί’σιος είχε πει χαρακτηριστικά:
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα,τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και κατ’ αυτόν τον τρόπο ετοιμάζεται η οδός για τις δύο μυριάδες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου,που αναφέρει η Αποκάλυψη.Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο:Πρέπει να’χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.Αν και γελούσε ο Γέροντας σε αυτό το σημείο,200.000.000 Κινέζοι όταν φτάσουν εκεί,από ένα κύπελλο νερό να πιούν,πάει τον άδειασαν τον ποταμό Ευφράτη.»
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. - Εικόνα1


Βλέπουμε ότι ο Τουρκικός στρατός μπήκε στη Β.Συρία για να ανακόψει τους Κούρδους από την απελευθέρωση τους,από το Ισλαμικό Κράτος,αλλά και για να δημιουργήσει αναχώματα, ώστε να μην γίνει η δημιουργία του Κουρδικού Κράτους.
Ο Άγιος Πα’i’σιος έλεγε:
«Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο.Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοινα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.Ετσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Ο Άγιος Αρσένιος έλεγε σε πιστούς στα Φάρασα ότι θα χάσουν την πατρίδα,αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν.»

Ζούμε επίσης τις εξελίξεις στα γειτονικά Σκόπια,όπου υπάρχει πολιτική αποσταθεροποίηση και χθες το βράδυ ήρθε και η προειδοποίηση; Σκόπια: 80 ένοπλοι UCK-άδες – «Θα απελευθερώσουμε τα αλβανικά εδάφη»

Ο Άγιος Πα’ί’σιος είχε πει για τα Σκόπια:
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. - Εικόνα2«Tην σαύρα να μην την φοβάστε,γιατί δεν μπορεί να σας κάμει τίποτα.»
Ενώ ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε αναφέρει:
«Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά»
Τα Δελειατά είναι περιοχή στο Τέτοβο,όπου ζουν οι Αλβανόφωνοι,εκεί από όπου ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση

«Προειδοποιούμε τον «πρόεδρο» (τα εισαγωγικά στο αλβανικό κείμενο) Ιβάνοφ, για τον στρατό του, ότι εμείς είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από αυτούς και θα τους αντιμετωπίσουμε σύντομα. Είμαστε μια ομάδα 80 στρατιωτών και βρισκόμαστε στην (οροσειρά) ‘Sharr’ (σημ. σύνορα Σκοπίων –Κοσσυφοπεδίου) και σύντομα θα απελευθερώσουμε τα εθνικά αλβανικά εδάφη και θα κηρύξουμε τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας». Διοικητής Νατσίστι (NACISTI)

UÇK AKSH TETOVË Όπως σημειώνει η αλβανική των Σκοπίων «albeu.com» Σαν επακόλουθο των εξελίξεων στα Σκόπια,θα είναι η γενίκευση του πολέμου στα βαλκάνια,που περιλαμβάνει και τη Βόρειο Ηπειρο. Ο Αγιος Πα’ί’σιος είχε πει:«XΡΗΣΤΟΣ : Εγώ θα πάω για τη Βόρειο Ήπειρο. ΓΕΡΟΝΤΑΣ:Την Πόλη να πάρουμε,τη Βόρειο Ήπειρο και επτά άτομα την παίρνουμε! ΧΡΗΣΤΟΣ: Επτά κι εγώ οκτώ!


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. - Εικόνα3

ΓΕΡΟΝΤΑΣ:Πάρτηνα!Κι εγώ θα μεταφέρω τα λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,τα οποία είναι και βαρυά.Τι να πούμε βρε παιδιά,όλα τα λένε και τα γράφουν τα βιβλία μας(της Εκκλησίας)αλλά ποιός τα διαβάζει;

Ο κόσμος χαμπάρι δεν παίρνει.Κοιμάται με τα τσαρούχια.Σημάδια,σημεία των καιρών,δεν βλέπετε…Πρέπει να’ναι βόδι-να με συγχωρείτε-κανείς,για να μην καταλαβαίνει μ’ όλα αυτά που γίνονται….Πολλοί από τους Αγίους Πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας ,γιατί είναι εποχή ομολογίας.

Οι καιροί είναι δύσκολοι,αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.» Ήδη,οι σημερινοί πολιτικοί έχουν αρχίσει και παίρνουν μέτρα για όλα αυτά που έλεγε κάποτε ο Αγιος Πα’ί’σιος. Ήπειρος: Ενισχύεται με Στρατό η Ελληνο-Αλβανική μεθόριος! Τι συμβαίνει;Και ερχόμαστε στις κρατικές και πολιτικές εξελίξεις,ξεκίνησαν με καθυστέρηση 9 μηνών οι διαπραγματεύσεις για το BREXIT,και ξαφνικά η Σκωτία δηλώνει δημοψήφισμα για ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι το Φθινόπωρο του 2018. ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΩΤΙΑ – «Πιθανό» δημοψήφισμα ανεξαρτησίας πριν το Brexit ανακοίνωσε η Στέρτζον.

Φέρνει έτσι στο προσκήνιο,εκτός από τις προφητείες του Αγιου Πα’ί’σιου περί διαλύσεως της ΕΕ και την προφητεία του Ανώνυμου,που βρίσκεται στην ιερά Μονή Κουτλουμουσίου,που γραφτηκε το 1053 μ.Χ. «Επανάστασις Ινδιών και χωρισμός αυτών από της Αγγλίας (εκπληρώθηκε το 1949).Αγγλία περιορισθήσεται εις μόνον τους Σάξωνας».
Και πάμε στα δικά μας,επειδή όλοι ανησυχούν με όσα κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και με τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας και του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα περί «Ατυχήματος στο Αιγαίο»,αλλά και των πιέσεων των δανειστών για νέα μέτρα,με περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς,αλλά και με νέα φορολόγηση.

Ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου έγραφε το 1996; «Αδερφοί,μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν,να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό,γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους,η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδος,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες,ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε δις δραχμές(εκατομμύρια ευρώ),για αγορά αεροπλάνων( όπως η συζήτηση για τα F-35;),πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων κλπ. Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται «θερμά επεισόδια»-και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας (Ερντογάν: Tα σύνορα της καρδιάς μου) τα νησιά μας (Οι έλληνες έχουν καταλάβει 20 Τουρκικά νησιά στο Αιγαίο,όπως δηλώνουν τα Τουρκικά ΜΜΕ).Οι Τούρκοι αποκάλυπτα απειλούν (το ζούμε πολύ έντονα φέτος). Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο φαινομενικά κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή.

Με τον τρόπο αυτόήδη έχει επιτευχθεί,ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται.Κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να καθιερώσουν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.(Όλοι πλέον κινούμαστε με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες και έρχεται πλέον η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός,να ξεσηκώσουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Ας μην αλληλοκατηγορούμαστε και ας μην αυτοεξοντωνόμαστε σαν λαός και έθνος.γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας.,όταν θα βλέπουν ότι θα είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν.» Ο Άγιος Πα’ί’σιος είχε πει χαρακτηριστικά: «Είδατε τι έπαθε ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;

Τους μωραίνει ο θεός και αφού γίνουν ρεζίλι μετά παίρνουν τον δρόμο τους.Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία,το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν.»
corfiatiko.blogspot.gr

triklopodia.gr

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...

Από το Blogger.