Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ στην Τουρκία! Διαβάστε γιατί δεν τη γιορτάζουνε ποτέ…




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Σήμερα παγκόσμια ημέρα αναγνώρισης της γυναικείας προσφοράς στην οικογένεια και την κοινωνία αξίζει να δούμε τι σημαίνει ο “δρόμος της ευτυχίας” για τις γυναίκες στην Τουρκία.



Οι δημοτικές αρχές κατά την τέλεση του πολιτικού γάμου δίνουν στους νεόνυμφους κάποια δώρα, ένα Κοράνι, ένα χαλάκι προσευχής, ένα κομπολόι και το βιβλίο που δίνει οδηγίες για τον δρόμο της ευτυχίας. Η διεύθυνση θρησκευτικών υποθέσεων εξέδωσε το βιβλιάριο με τον τίτλο “δρόμος της ευτυχίας” που δίνει συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Παραθέτουμε με τη σειρά μερικές από τις συμβουλές:

-Ο άνδρας προειδοποιεί τη σύζυγο με στοργή και ειλικρίνεια. Της λέει ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, αμαρτάνει και πρέπει να φοβάται τον Θεό.



-Σε περίπτωση που αυτό δεν ωφελήσει πρέπει να την αφήσει μόνη στο κρεβάτι. Να σταματήσει να δείχνει την στοργή του….

-Εάν δεν ωφελήσει και αυτό , πρέπει να την δείρει. Στον ξυλοδαρμό δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει σίδερο, αιχμηρό αντικείμενο, να μη χτυπήσει πρόσωπο, μάτια. Ο ξυλοδαρμός πρέπει να γίνει μέσα στο σπίτι και όχι έξω από αυτό….

Έτσι τιμούν τις γυναίκες οι γείτονες….





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας