Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

BOMBA>O Tσίπρας "ποντάρει" 8 δις ευρώ στην νίκη Σουλτς!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Ο αλέξης Τσίπρας με πυρομαχικά που αγγίζουν τα 8 δις ευρώ ετοιμάζεται για τον Κούγκι!


Τόσα περίπου είναι τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού που κρατάει σφιχταγκαλιασμένα στην άκρη μην πληρώνοντας τις οφειλές του Κράτους. Ο Ελληνας πρωθυπουργός διαισθάνεται μετά και το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογών ότι ο λαικισμός αρχίζει να χάνει έδαφος στην Ευρώπη η οποία συσπειρώνεται έχοντας απέναντί της και έναν τραμπούκο επίσης δημαγωγό Ερντογάν ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει το τέλος του Καντάφι.

Από τον Ian Ford

Ο Τσίπρας λοιπόν που εάν κλείσει την περίφημη 2η αξιολόγηση θα δει τον Σύριζα να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη επιχειρεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην εξουσία παίζοντας τα ρέστα του. Την Παρασκευή εξήγγειλε Εξεταστική για την Υγεία ενώ αναρωτιέται κανείς τι απέγινε εκείνο το Πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και γιατί οι τράπεζες δεν τους τραβάνε τη πρίζα.

Τέλος πάντων ο Τσίπρας αυξάνει το κομπόδεμα ποντάρωντας στην εκλογική νίκη του Σουλτς. Το δήλωσε ανοιχτά πολύ πρόσφατα και ο υποτίθεται συνετός αντιπρόεδρος Δραγασάκης. Μόνο που η Μέρκελ σε περίπτωση που κερδίσει ο Μακρόν τις γαλλικές εκλογές θα καταπιεί στην κυριολεξία τον Σουλτς προειδοποιώντας τους Γερμανούς πολίτες πως εάν τον ψηφίσετε θα πετάξει και άλλα λεφτά στους Ελληνες που αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις και προστατεύουν το πελαειακό κράτος.



Στο μεταξύ με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η στάση πληρωμών που έχει κηρύξει το εληνικό δημόσιο. Τη στιγμή που τα χρέη του δημοσίου προς τρίτους ανέρχονται στο ποσό των 4,8 δισ. ευρώ (τα φανερά χρέη) πλήρωσε μόλις 78 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας, κατά το πρώτο δίμηνο του έτους.

Ειδικότερα και όπως προκύπτει από τα στοιχεία τη ΤτΕ, την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017 το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 1,592 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 429 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 7,563 δισ. ευρώ, από 7,585 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 78 εκατ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 7,701 εκατ. ευρώ, από 7,779 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016.

Οπως αντιλαμβάνεστε ο πρωθυπουργός παίζει άγριο παιγνίδι με το χρόνο…





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας