Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΕΙΤΕ: Σημαίες «Δυτικής Θράκης» στην Ολλανδία




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Τις ετοιμάζουν και για την Ελλάδα οι Τούρκοι με τις «ευλογίες» Κατρούγκαλου



Η προπαγάνδα της Άγκυρας και των εγκάθετών της για «Ανεξάρτητη Θράκη» και ένωση της μετά με την Τουρκία επεκτείνεται και στην Βόρειο Ευρώπη, σε Ολλανδία, Γερμανία και αλλού.

Τις τελευταίες ημέρες, ως γνωστόν, σε ολόκληρη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν τουρκικές διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σε διάφορες μεγαλουπόλεις, εξαιτίας της ολλανδικής στάσης για τις επισκέψεις πολιτικών της Τουρκίας για να μιλήσουν σε Τούρκους λόγω του δημοψηφίσματος.

Μεταξύ αυτών, στους δρόμους του Ρότερνταμ φωτογραφήθηκαν και κάποιοι Τούρκοι, κυματίζοντας τις πράσινες σημαίες της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης» μαζί με τις τουρκικές!


Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία».




Ο νεαρός στα αριστερά ονομάζεται Καντίρ Αχμέτ και είναι στέλεχος του τουρκοσυλλόγου Δυτικοθρακιωτών Χάγης.

Στο προφίλ του στο facebook δε, φέρεται ότι δεν δηλώνει υποστηρικτής του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, αλλά των Γκρίζων Λύκων.

Άραγε τι έχει να πει ο κ. Κατρούγκαλος που πρόσφατα εμφανίστηκε θετικός στις τουρκικές συγκεντρώσεις για το τουρκικό δημοψήφισμα στην ελεύθερη Θράκη;

Θα κυματίσουν και εκεί οι πράσινες σημαίες;
EL.GR



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας