Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εγκλωβίζουν τα Ισραηλινά Μαχητικά τα Ρώσικα Α/Α συστήματα της Ε.Φ! …Χαμηλές πτήσεις των F-16




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Μαχητικά αεροσκάφη F15 και F16 της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν και χθες βράδυ διελεύσεις πάνω από περιοχές της Επαρχίας Πάφου.


Συγκεκριμένα, από χθες 20 Μαρτίου και μέχρι την 22α Μαρτίου 2017,πραγματοποιείται προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ–ΓΕΔΕΩΝ 1/2017» από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Το σενάριο της άσκησης θέλει τους Ισραηλινούς Xειριστές των F-16 να Ενεργούν ως επιτιθέμενους και τις Α/Α Δυνάμεις της Εθνικής Φρουρά της Κύπρου να Αμύνεται στις αεροπορικές επιδρομές.

Οι επιδρομές γίνονται σε στόχους κυρίως στην περιοχή Τροόδους και αυτό δεν είναι άσχετο με την όλη εμπειρία που θέλουν να αποκομίσουν οι Ισραηλινοί, αφού η περιοχή που επιλέχθηκε προσομοιάζει με περιοχές εντός της Συρίας και της ευρύτερης περιοχής.




Την ίδια ώρα, επειδή η Κύπρος διαθέτει Α/Α Ρωσικά Συστήματα της αεράμυνας , όπου και η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πειραματίζεται κατά την διάρκεια της άσκησης στον εγκλωβισμό και απεγκλωβισμό των αεροσκαφών της από τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας που διαθέτει και η Συρία και εξελίσσει σενάρια καταστροφής τους. 



Η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αεροπορική Βάση της Πάφου έχουν σταθμεύσει και Αεροσκάφη Υποστήριξης του Ισραήλ …Πάντως Ελληνικά μαχητικά στους Ουρανούς της Κύπρου δεν εμφανίστηκαν ακόμη !!

veteranos.gr






loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας