Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εντατικές ασκήσεις των Τούρκων αλεξιπτωτιστών - Ετοιμάζονται για αεραπόβαση σε ελληνικό νησί;





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Συνεχίζουν εντατικά τις επίπονες ασκήσεις τους οι Τούρκοι,



με σκοπό να αιφνιδιάσουν την χώρα μας στο ευρύτερο μέτωπο από τον Έβρο μέχρι της ΑΟΖ της Κύπρου μετά και την έκδοση «παράνομης» NAVTEX 28 μίλια από την Πάφο.

Εντατικές ασκήσεις των Τούρκων αλεξιπτωτιστών στην πόλη Ισπάρτα (αρχαία Σπάρτη της Μικράς Ασίας) καταδεικνύουν με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται για επιχειρήσεις στο Αιγαίο πέλαγος.

Στην πόλη Ισπάρτα βρίσκεται η βάση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίες σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους λαμβάνουν «την σκληρότερη στρατιωτική εκπαίδευση στο κόσμο».

Εκεί προετοιμάζονται εντατικά με ρίψεις κομάντος με την χρήση ελικοπτέρων, σε ένα σενάριο που «μυρίζει» αεραπόβαση σε ελληνικό νησί ξεκάθαρα, καθώς με πορείες και ειδικές ασκήσεις κατάληψης περιοχής.

Η Σχολή ειδικών δυνάμεων ετοιμάζει τους νέους κομάντος με εντατικές δύσκολες και ιδιαίτερα σκληρές ασκήσεις στα βουνά στην πρώτη φάση της εκπαίδευσης τους.



Τούρκοι καταδρομείς εκπαιδεύονται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα είδη του καιρού, εδάφους και κλιματικές συνθήκες, ώστε να αποκτήσουν τα κατάλληλα σωματικά και ψυχολογικά προσόντα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει εδώ και 4 εβδομάδες στο όρος Davraz με υψόμετρο 2.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με ρίψεις και πορείες 80 χλμ.

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι οι προετοιμασίες αυτές έχουν άμεση «στόχευση» ελληνική μικρονήσο ή νησί από τα 17 νησιά που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο.

Σαφώς και έχουν κατά νου τους ειδική αεραποβατική επιχείρηση με την χρήση ελικοπτέρων μετά από πρόκληση πολύ καλά σχεδιασμένης πρόκλησης στην θάλασσα ή στον αέρα εναντίον της Ελλάδος .

Ο Ερντογάν προετοιμάζει, σύμφωνα και με Αμερικανούς και Ρώσους αμυντικούς αναλυτές, εντατικά τις νέες ισλαμικές ένοπλες δυνάμεις του, στέλνοντας τους στην Συρία μετά την πρώτη εκπαίδευση τους για να “περάσουν από το βάπτισμα του πυρός”, αδιαφορώντας για τις απώλειες, με σκοπό να τους χρησιμοποιήσει αργότερα στην περιοχή μας.

Την ίδια ώρα, η ρητορική του Τούρκου Σουλτάνου ακόμη και κατά μεγάλων κρατών όπως της Γερμανίας, μας δείχνει ότι ο ίδιος έχει χάσει το μέτρο και οι προθέσεις του είναι άκρως πολεμικού χαρακτήρα.
el.gr



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας