Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η τραγική στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη (φωτό & βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 7 ΑΝΘΡΩΠΩΝ



Νεκροί είναι και οι επτά επιβαίνοντες στο μοιραίο Skorsky 76, το ελικόπτερο που απογειώθηκε στις 11:30 σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και έπεσε δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Ε5, κοντά σε μεγάλο εκθεσιακό κέντρο.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος της Πόλης Καντίρ Τοπμπάς, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι η πτώση προήλθε από πρόσκρουση σε τηλεοπτικό πύργο που βρίσκεται στο σημείο.

Το ελικόπτερο, που έγινε κομμάτια κατά την πτώση, εκτελούσε δρομολόγιο για λογαριασμό της εταιρίας Eczacıbası, και μετέφερε τον διευθυντή της εταιρίας με 4 Ρώσους πελάτες. Οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων θα δώσουν τις απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.



Πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα εκείνη στην Κωνσταντινούπολη είχε πυκνή ομίχλη.

προηγούμενη ενημέρωση:

Kάμερα ασφαλείας πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπων κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης.


Το βίντεο έρχεται στο φως μέσα από τον λογαριασμό στο twitter της Daily Sabah.

Η σκιά του μοιραίου ελικοπτέρου φαίνεται στον ουρανό και ακολουθούν η φωτιά από την πρόσκρουση και πυκνός μαύρος καπνός.

Δείτε το βίντεο:




Moment of impact in Istanbul helicopter crash caught on security camera of nearby service stationhttps://t.co/YILWHgYrOt pic.twitter.com/8hU6hcMnMO— DAILY SABAH (@DailySabah) 10 March 2017








Το ελικόπτερο, τύπου Sikorsky S-72, συνετρίβη στις 11:21 το πρωί της Παρασκευής (10.03.2017) λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.




Είχε προορισμό τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη βορειοδυτική επαρχία Bilecek, για μια προγραμματισμένη για τις 12:00 συνάντηση.



Μετέφερε ένα στέλεχος του τουρκικού ομίλου φαρμακευτικών και οικιακών προϊόντων Eczacibasi και τέσσερις Ρώσους, ανάμεσά τους και τον διευθυντή ρωσικών επιχειρήσεων του ομίλου. Τις υπηκοότητες των θυμάτων έκανε γνωστές ο πρόεδρος της εταιρίας.






Συνολικά επτά άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο, περιλαμβανομένων και δύο Τούρκων που ήταν μέλη του πληρώματος.Ο Μπουλέντ Ετζατσίμπασι, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δεν διευκρίνισε ποιοι ήταν οι πέντε άνθρωποι που σκοτώθηκαν και ποιοι επέζησαν.







Οι εικόνες από το σημείο της συντριβής είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Παντού συντρίμμια και αποκαΐδια. Βίντεο που κατέγραψε οδηγός που έτυχε να περνάει από το σημείο και ανέβασε το Al Jazeera στο λογαριασμό του στο twitter αποτυπώνει πλήρως το μέγεθος της καταστροφής.





Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε πως ελικόπτερο συνετρίβη σε τουρκικό αυτοκινητόδρομο αφού προσέκρουσε σε τηλεοπτικό πύργο σε μια περιοχή έξω από την Κωνσταντινούπολη.





Όλα δείχνουν ότι το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος και προσέκρουσε σε τηλεοπτικό πύργο με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο. Τα σκάφος κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο Ε-5 και καταστράφηκε ολοσχερώς.











pronews.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας