Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Προς Όλες τις Κατευθύνσεις




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



«Οσοι θέλουν να παρουσιάσουν σενάρια σύγκρουσης ή προβλημάτων στο εσωκομματικό πεδίο της Ν.Δ. να αναζητήσουν αλλού πρωταγωνιστές.




Δεν είμαι διαθέσιμος», φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την παρέμβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την ίδρυση κόμματος από τον Σάββα Τσιτουρίδη.


«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»

όπως τόνιζαν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, «ο κ. Καραμανλής δεν είναι πρόθυμος να ασχοληθεί με τα ψυχολογικά αδιέξοδα στελεχών του κόμματός του, κάτι το οποίο συνέβαινε ακόμα και όταν ήταν πρόεδρος της Ν.Δ.». Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν πως έχει από καιρό υπερκεράσει όλους αυτούς που τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα επιχειρούν να κάνουν πολιτική καριέρα επικαλούμενοι στενή πολιτική σχέση μαζί του.

Σχετικά με την πρόσφατη πρωτοβουλία του κ. Τσιτουρίδη να ιδρύσει κόμμα ο κ. Καραμανλής μιλώντας σε στενούς συνεργάτες επεσήμανε: «Εχω να δω τον Σάββα πάνω από τρία χρόνια. Δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους εγχειρήματα, τα οποία βλάπτουν τη Ν.Δ. αλλά και συνολικά την παράταξη. Είναι λάθος». Αλλά και σε ό,τι αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη ο κ. Καραμανλής, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, εξήγησε μεταξύ άλλων: «Ο καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει, αλλά όμως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με εμπλέκει άμεσα ή έμμεσα. Εάν ήθελα να συγκρουστώ με την ηγεσία της Ν.Δ. θα το έκανα ο ίδιος. Ποτέ δεν θα έβαζα τρίτους. Τέτοιου είδους πρακτικές δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μου ούτε της πολιτικής μου κουλτούρας. Και η μέχρι σήμερα διαδρομή μου το έχει αποδείξει».


Σύμφωνα με συνομιλητές του πρώην προέδρου, οι σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη είναι άριστες. Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «έγιναν δύο πολύ ουσιαστικές συναντήσεις και οι δύο άνδρες έχουν πλήρη συμπόρευση σε όλα τα ζητήματα», ενώ σε ό,τι αφορά το δικό του πολιτικό μέλλον αλλά και το ενδεχόμενο ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του ο κ. Καραμανλής μέσω συνεργατών για μια ακόμα φορά ξεκαθαρίζει με απόλυτο τρόπο τα πράγματα: «Γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν; Ο δικός μου πολιτικός κύκλος σχετικά με τις όποιες ηγετικές βλέψεις για τη Ν.Δ. έχει οριστικά κλείσει».
hellasforce.com



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας