Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Nasa:Εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Nasa:Εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.
 


Η Trish Chamberson, επίσημη εκπρόσωπος της NASA, κατά την διάρκεια συνέντευξης της ισχυρίστηκε ότι ένα ξένο είδος γνωστό ως Greys επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια και ότι μπορεί να είχαν χέρι στην δημιουργία των Υπερκατασκευών όπως οι αρχαίες πυραμίδες της Γκίζας και διάφορα άλλα κτίρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.

Η Chamberson επιβεβαίωσε ότι η NASA βρίσκεται σε επαφή με 4 είδη εξωγηίνων, αλλά επειδή «ήμασταν τόσο πολύ απασχολημένοι με την τεχνολογία τους, απλά ξεχάσαμε να σας το αναφέρουμε προηγουμένως»!

«Οι εξωγήινοι έχουν μια βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης και επί του παρόντος ασχολούνται με την εξόρυξη μετάλλων σε διάφορους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.



Δεν προέβαλαν καμία σοβαρή αξίωση κατά της ανθρωπότητας και έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τη διάδοση και τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων, τα οποία θα έχουν σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για τη ζωή στη Γη, αλλά και για όλους τους άλλους λαούς σε όλο τον γαλαξία».

Και καταλήγει ως εξής; «Συγνώμη. Εμείς απλά νομίζαμε πως όλοι γνωρίζατε για όλα αυτά»..

πηγή : disclose.tv
Πηγή: greek1

Μέσω: katohika.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας