Περιμένοντας την Ισλαμική Τουρκική Τρομοκρατία…Ο Ταξίαρχος Ξηρός αναλύει!
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   moreΟ Τουρκικός κίνδυνος με την μορφή της τουρκικής επέκτασης απασχόλησε την Ευρώπη από το 1453 μέχρι την Συνθήκη του Κάρλοβιτς το 1699 και έμεινε στην ευρωπαϊκή Ιστορία με το όνομα »
Ο Μεγάλος Φόβος».


Επί δυόμιση αιώνες οι Ευρωπαίοι φοβόντουσαν τόσο πολύ την ασιατο- τουρκική χιονοστιβάδα σε σημείο που κάποιοι διανοητές πρότειναν ακόμη και την εγκατάλειψη της ηπείρου, την ολοκληρωτική μετανάστευση των κατοίκων της στον Νέο Κόσμο και την παράδοσή της στους Τούρκους.


Τελικά η τεχνική υπεροχή των Ευρωπαίων περιόρισε τους Τούρκους στα Βαλκάνια και ο Μεγάλος Φόβος σταδιακά απωθήθηκε από την συλλογική μνήμη τόσο πολύ, ώστε σήμερα η Ευρώπη να φιλοξενεί περί τα 5 εκατ. Τούρκων μεταναστών διπλής ιθαγενείας, οι οποίοι όντως μέχρι σήμερα εμφανίζονται ως νομοταγείς και προσφέρουν στην αύξηση του ευρωπα’ι’κού ΑΕΠ.


Ο Κεμάλ Ατατούρκ πίστευε όντως στον δυτικό προσανατολισμό της τουρκικής κοινωνίας και αφήρεσε πλήρως το θρησκευτικό στοιχείο από τις τουρκο-ευρωπα’ι’κές σχέσεις και οι επίγονοί του προσέδεσαν την χώρα στην Δυτική Συμμαχία.


Όλα αυτά μέχρι να αναφανεί το φαινόμενο Ερντογάν. Ο γράφων δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε κοινωνιολογικός αναλυτής και επομένως δεν έχω έγκυρη γνώμη περί των τεκταινομένων στην τουρκική κοινωνία.Πιστεύω επίσης οτι ο Ερντογάν ΔΕΝ θα κερδίσει το δημοψήφισμα με το οποίο προσπαθεί να πείσει τους Τούρκους οτι αν λάβει υπερεξουσίες η Τουρκία θα γίνει και πάλι μεγάλη.Αν όμως κάνω λάθος και το κερδίσει, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και πότε θα αποδειχθεί αυτό; Μα όταν περάσει σε δράση ο πρώτος Τούρκος τρομοκράτης. Τότε η Ευρώπη και ο κόσμος όλος θα καταλάβει οτι η προστάτης δύναμις της ισλαμικής τρομοκρατίας δεν είναι ούτε ούτε οι μυστικές Υπηρεσίες των αραβικών κρατών που εξοπλίζουν ακόμα τον ΙΣΙΣ, ούτε η Αλ Κά’ι’ντα.


Είναι ένα ρωμαλέο έθνος της Ανατολής, αλλόδοξο και μισαλόδοξο, πάντα εχθρικό προς την Δύση και τις αξίες της και αποφασισμένο να τελειώσει την δουλειά που εγκατέλειψε το 1687 στα τείχη της Βιέννης κατά την δεύτερη πολιορκία της.


Να κατακτήσει την Ευρώπη, όπως τους διέταξε ο Προφήτης τους και όπως ήταν πάντα το σχέδιό τους από την εποχή της μάχης του Ματζικέρτ(1071). Ο Ερντογάν τον ρόλο του Χαλίφη τον κρατά για τον εαυτό του,περιμένετε και θα το ακούσουμε και αυτό.


Η απειλή οτι ουδείς δυτικός δεν θα είναι ασφαλής στον κόσμο αν η Ευρώπη δεν κάνει ό’τι της λέει, είναι απλώς μια προειδοποιητική βολή και όχι απλώς το ξέσπασμα ενός αποδεδειγμένα διαταραγμένου.Ναι, το γνωρίζουμε, η Ευρώπη μετά το 1945 έγινε πολύ μαλθακή,παραδόπιστη, σωστή κότα που την κορο’ι’δεύουν-και ορθώς- οι Αμερικανοί.Ναι, είναι γνωστό οτι η Αστυνομία Σκέψης που αποκαλείται ΄΄πολιτική ορθότης» δεν αφήνει περιθώρια σε όσους βλέπουν τον κίνδυνο να βρουν το δίκιο τους.


Ο κίνδυνος όμως να αλωθεί η Ευρώπη δίνοντας η ίδια όπλα στους εχθρούς της υπάρχει.Αυτή την φορά δεν είναι όπως με την αριστερή τρομοκρατία άλλων δεκαετιών, την οποία η Ευρώπη αντιμετώπισε επειδή οι αριστεροί τρομοκράτες δεν απέκτησαν ποτέ κοινωνικό έρεισμα. Α


υτή την φορά ο εχθρός είναι παντού και πολυπληθής, φανταστείτε 20 εκατομ. μουσουλμάνους ριζοσπαστικοποιημένους με 5 τουλάχιστον παιδιά το ζευγάρι με μια ισχυρή Τουρκία να τους καθοδηγεί. Η Ευρώπη, έστω και αν δεν γνώρισε τι σημαίνει μουσουλμανική δουλεία πρέπει να ξυπνήσει.

Τι πρέπει να κάνουμε; Μα, να μειώσουμε στο έπακρο τον αριθμό τους με απολύσεις και απελάσεις. Αμφισβήτηση των δυτικών αξιών και διατάραξη δημοσίας τάξεως να συνεπάγεται αφαίρεση ιθαγενείας και άμεση απέλαση, αυτό να κάνουμε. Κατανόηση οτι το Ισλάμ είναι από την φύση του ασύμβατο με τον χριστιανικό ευρωπα’ι’κό πολιτισμό και οτι η έννοια του μετριοπαθούς Ισλάμ είναι απλώς ανύπαρκτη.


Κοινώς άμυνα, αυτό να κάνουμε.Οσο για τα ελληνο-τουρκικά, ο γράφων έχει ήδη τοποθετηθεί. Ακόμη και με την Τουρκία του Ερντογάν οφείλουμε να συνεννοηθούμε και να καθορίσουμε εναέριο χώρο και ΑΟΖ στο Αιγαίο. Εκεί είναι το κουμπί που θα ομαλοποιήσει οριστικά τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.


Πλην όμως αν η φωνή της λογικής δεν εισακουσθεί τότε η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάσει από τώρα σχέδιο εκκένωσης της Δυτικής Θράκης και των νήσων από τον μουσουλμανικό πληθυσμό, διότι η πολύ πιθανή ριζοσπαστικοποίησή τους θα απειλήσει την καρδιά του ελληνικού κράτους.

Ο γράφων μεταφέρει αυτή την κραυγή αγωνίας εξίσου σε δεξιούς τε και αριστερούς Έλληνες, ακριβώς διότι οι μουσουλμάνοι δεν αναγνωρίζουν αυτή την διαφορά και επομένως η απειλή αφορά όλους.

Και μην ξεχνούμε ποτέ την άποψη-συμβουλή του Μεχμέτ Νταβούτογλου. Το πραγματικό στρατηγικό βάθος ενός έθνους και η πραγματική ισχύς του είναι ο πατριωτισμός του. Ισχύει προς πάσα κατεύθυνση.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.
veteranos.gr
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Σχόλια