Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

SOS από τον Λευκό Οίκο για την Ελλάδα - Προειδοποιούν για επιβολή στρατιωτικού νόμου




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



"Δημοκρατία σε κρίση" την αποκαλούν.



Κακά μαντάτα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την ίδια μας τη χώρα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, με τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητάει κατ'επείγουσα αναφορά για την Ελλάδα και τις συνθήκες που επικρατούν στην "χώρα της λιτότητας".

Οι πληροφορίες που έρχονται στην Ουάσινγκτον από την Αθήνα μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι, περιγράφοντας μία κοινωνία που είναι στα πρόθυρα του ξεσηκωμού, ένα μεταναστευτικό πρόβλημα που διαρκώς διογκώνεται και μία οικονομία που συνεχώς διολισθαίνει.



Στις ΗΠΑ "βλέπουν" πιθανό το ενδεχόμενο ακόμη και επιβολής στρατιωτικού νόμου, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί από την κυβέρνηση ( άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος ), μόνο για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα, η οικονομική δυσπραγία και φυσικά η τουρκική επιθετικότητα.

Η σχετική ανάλυση που μόλις χθες Πέμπτη παρουσιάστηκε στον Λευκό Οίκο, δεν αποκλείει και το σενάριο η χώρα λίγο πριν την οικονομική της κατάρρευση το καλοκαίρι, να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.
el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας