Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο ιμάμης του τζαμιού με τα όπλα - Ξεσηκώνονται οι μουσουλμάνοι




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Στην εισαγγελία της Ξάνθης με την αυτόφωρη διαδικασία,



θα οδηγηθεί σήμερα ο ιμάμης του τεμένους της Ηλιόπετρας, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Ο ιμάμης συνελήφθη μετά την έφοδο στο τέμενος του χωριού, όπου βρέθηκαν τρία όπλα: ένα κυνηγετικό φλόμπερ και δύο πιστόλια διαφορετικού διαμετρήματος, το ένα με σιγαστήρα, καθώς και σφαίρες για τα τρία όπλα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για το αδίκημα της οπλοκατοχής, ενώ ήδη εκπροσωπείται από ομάδα νομικών αποτελούμενη από τον Αχμέτ Κεχαγιά Ικσάν και τον Αδνάν Πετσενίκ.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όπλα, καθώς και ότι ο μιναρές βρίσκεται σε χώρο εξωτερικό του τεμένους και είναι σιδηροκατασκευή χαμηλού ύψους.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από αποκλειστικές πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.

Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η EYΠ, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

Δεκάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης για να συμπαρασταθούν στον ιμάμη, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο επεισοδίων.






loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας