Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σχέδιο εξόντωσης Ρώσων αξιωματούχων από την CIA – Nεκρός βρέθηκε ο διευθυντής της διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Ο Βλαντίμιρ Ευδοκίμωφ, εκτελεστικός διευθυντής της διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, ανακαλύφθηκε νεκρός από ερευνητές , οι οποίοι αναφέρουν ότι είχε
δύο μαχαιριές στο σώμα του.


Ο Ευδοκίμωφ 56 χρονών, βρέθηκε στο κελί του όπου κρατούνταν με την κατηγορία υπεξαίρεσης 200 εκατομμυρίων ρουβλίων ($ 3,1 εκατομμύρια) από την εταιρεία αεροδιαστημικής MiG.

Συνολικά έξι Ρώσοι διπλωμάτες έχουν πεθάνει στους τελευταίους 3 μήνες με έναν να βρίσκεται νεκρός σε ξένο έδαφος. Μερικοί πυροβολήθηκαν, ενώ οι υπόλοιπες αιτίες θανάτου είναι ακόμη άγνωστες. Σημειώστε ότι έχουν μερικοί θάνατοι έχουν την ετικέτα «εμφράγματα» ή «σύντομες ασθένειες.»

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία, Αντρέι Καρλώφ δολοφονήθηκε από έναν Τούρκο αστυνομικό σε μια έκθεση φωτογραφίας στην Άγκυρα στις 19 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα, ένας άλλος διπλωμάτης, ο Πέτρος Πολσίκωφ , πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο διαμέρισμά του στη Μόσχα. Το όπλο βρέθηκε κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου, αλλά οι συνθήκες του θανάτου είναι ακόμη υπό έρευνα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως ανώτερο στέλεχος του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Λατινική Αμερική . Ο πρέσβης της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βιτάλι Τσούρκιν, πέθανε στη Νέα Υόρκη. Ο Τσούρκιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από το γραφείο του. 


Οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ ο ιατροδικαστής ερευνά ακόμη την αιτία του θανάτου του , σύμφωνα με το CBS. ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ινδία, ο Αλέξανδρος Καντάκιν , πέθανε μετά από μια «σύντομη ασθένεια στις 27 Ιανουαρίου, από την οποία υπέφερε για μερικές εβδομάδες. Ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα Αντρέι Μαλανίν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του 9 Ιανουαρίου. Έλληνας αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι «δεν υπήρχε ένδειξη διάρρηξης στην οικία του» . Αλλά ο πρόξενος ζούσε σε από τους πιο «βαριά» φυλασσόμενους δρόμους της Αθήνας. Η αιτία του θανάτου απαιτεί περαιτέρω έρευνα.

Ο Μαλανίν κατά τη διάρκεια ενός χρόνου είχε ασχοληθεί με την εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, όταν η Ελλάδα δέχονταν έντονη κριτική από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ο πρώην επικεφαλής της FSB Oleg Erovinkin, ο οποίος ήταν ύποπτος για σύνταξη του φακέλου Τραμπ , βρέθηκε νεκρός στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του 26 Δεκεμβρίου , σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph. Ο Erovinkin ήταν επίσης στενός συνεργάτης του πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργού Igor Sechin, ο οποίος ηγείται τώρα στην κρατική εταιρεία Rosneft.

Αν πάμε ακόμα πιο πίσω πριν από 3 μήνες …

Το πρωί των αμερικανικών εκλογών, ο Ρώσος διπλωμάτης Σεργκέι Κρίβωφ βρέθηκε αναίσθητος στο Ρωσικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη ενώ μετά από λίγο πέθανε . Οι αρχικές εκθέσεις αναφέρουν ότι έπεσε από τη στέγη έχοντας σοβαρό τραύμα, αλλά Ρώσοι αξιωματούχοι είπε ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή. 

Ο Κρίβωφ ήταν επικεφαλής για την αποτροπή δολιοφθοράς ή κατασκοπείας στο προξενείο. Τον Νοέμβριο του 2015, ένας ανώτερος σύμβουλος του Πούτιν ο Μιχαήλ Λεσίν , ο οποίος ήταν επίσης ιδρυτής της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης RT, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το NYT. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν έπαθε «καρδιακή προσβολή», αλλά ο ιατροδικαστής είπε ότι είχε τραύμα από «αμβλύ αντικείμενο» .


9 Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο οδηγός του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σκοτώθηκε σε ένα πάρα πολύ φρικτό αυτοκινητιστικό ατύχημα με την επίσημη μαύρη BMW του Ρώσου Προέδρου .

Αν συμπεριλάβουμε και αυτούς τους θανάτους , έχουμε συνολικά εννέα Ρώσους αξιωματούχους που έχουν πεθάνει κατά τα τελευταία 2 χρόνια … μέχρι και σήμερα …

Πρόκειται σαφώς για εκτέλεση δολοφονικού σχεδίου το οποίο ενδεχομένως να προκαλέσει την ρωσική αντίδραση από την άλλη πλευρά , ξεκινώντας έναν αιματηρό και ανηλεή πόλεμο ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία.
pentapostagma.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας