Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017; Δείτε το βίντεο!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Τι ισχυρίζονται οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας; Ποιος είναι ο πλανήτης Χ που θα περάσει κοντά από τη γη;



Έρχεται το τέλος του κόσμου;


Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ο περιβόητος αλλά και θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμερίων, ο Nibiru ή Πλανήτης Χ, θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο εξαιρετικά αμφιλεγόμενος Πλανήτης Χ (είναι ένα υποθετικό πλανητικό αντικείμενο, που κρύβεται – κατά την άποψη ορισμένων ερευνητών- στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και οδεύει προς τα ενδότερα του γαλαξία μας, αφού θα φτάσει στο πλανητικό μας σύστημα) θα προκαλέσει την Αποκάλυψη στη Γη, εξαλείφοντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εκτός από την ελίτ, ισχυρίζονται οι συνωμοσιολόγοι.

Με την ανάλυση βιβλικών κειμένων και αστρονομικών ενδείξεων οι ερευνητές πιστεύουν ότι το 2017 είναι το έτος που ο Πλανήτης Χ θα φτάσει στην πλανητική γειτονιά μας και προαναγγέλλουν το τέλος των ημερών.



Στην «Αποκάλυψη» (12:1) αναφέρεται: «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της».

Αυτό σύμφωνα με τον ερευνητή χριστιανικών κειμένων David Μeade, είναι η απόδειξη ότι το τέλος πλησιάζει. Ο ίδιος λέει: «Το μεγάλο σημάδι, η γυναίκα, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη» (12:1-2), είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το αστρονομικά λογισμικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ωστόσο, ποιος θα μπορούσε αυτό να το αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία».

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να λέει: «Θα συμβεί μία και μοναδική φορά στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ποτέ δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Όταν αυτό συμβεί, η Γη θα μπει αμέσως σε διαδικασία αυτοκαταστροφής – πριν από την ώρα της-, όπως αναφέρεται στην έκτη σφραγίδα της «Αποκάλυψης».

Όπως αναφέρει η Espresso, το κανάλι ΑΜΤV στο Υοutube, που παρουσιάζει θέματα θεωριών συνωμοσιών, συμφωνώντας με την άποψη του Meade, λέει ότι οι συμμετέχοντες στην παγκόσμια ελίτ έπρεπε να μας έχουν προειδοποιήσει γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Όμως, σιωπά προετοιμάζοντας την ενδεχόμενη φυγή.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ 




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας