Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μόσχα:«Μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στην Ελλάδα!» (βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


της Μαρίνας Νικολάκη
«Μια μεγαλοπρεπής στρατιωτική παρέλαση με τεθωρακισμένα οχήματα και αεροσκάφη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας» αναφέρει ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων!

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του sputniknews.com λέει πως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος παρακολούθησαν την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν, τεθωρακισμένα οχήματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα, οχήματα με ρωσικά συμπλέγματα πυραύλων και αντι- αρματικού αμυντικού εξοπλισμού αέρος Kornet.

Στη παρέλαση συμμετείχαν ακόμα πυροσβεστικές υπηρεσίες, στρατιώτες του εδάφους, του ναυτικού και των ειδικών δυνάμεων, καθώς και πυροσβέστες και αστυνομικοί έκαναν πορεία μέσα στην πόλη. 



Στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων Boeing CH-47 Chinook, και μη επανδρωμένα αεροσκάφη «Πήγασος» πέταξε πάνω από την πόλη.

Μετά την παρέλαση, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π.Παυλόπουλος είπε ότι «οι Ελληνες πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, προκειμένου να προστατεύσουν την πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα».

Η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου για να τιμήσει την εθνική επανάσταση που ξεκίνησε το 1821 και οδήγησε σε Ελλάδα κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, καταλήγει το δημοσίευμα.



Δείτε τα βίντεο από τη χθεσινή στρατιωτική παρέλαση καθώς και τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας:













pronews.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας