Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την αποκάλυψη ότι υπάρχει ένταση μεταξύ του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ και του Ερνογαν, έκανε ο βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος, MHP, Ümit Özdağ, ο οποίος αποπέμφθηκε

από το κόμμα του μαζί με άλλους πέντε βουλευτές γιατί δήλωσε ότι θα ψηφίσει το όχι στο δημοψήφισμα.



Συμφωνά με τον Τούρκο βουλευτή σε δηλώσεις που έκανε από την πόλη Zonguldak, η διένεξη προσήλθε γιατί παρά την αντίθεση του πρωθυπουργού στη πρόθεση να πάει στην Ολλανδία η υπουργός της κυβέρνησης, Fatma Betül Sayan Kaya και να κάνει ομιλίες υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα, προφανώς προβλέποντας ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αυτή υπακούοντας στις εντολές του Ερντογάν τελικά πήγε εκεί με τα γνωστά γεγονότα που επακολούθησαν.

Μετά από αυτό ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπέβαλλε τη παραίτηση του στον Ερντογάν, ο οποίος άφησε το θέμα στις καλένδες λόγω της προεκλογικής περιόδου για το δημοψήφισμα και όπως αναφέρεται την απόφαση για το αν θα μείνει η θα φύγει θα την πάρει μετά το δημοψήφισμα.



Πάντως γεγονός είναι ότι όσο πλησιάζουμε την ήμερα του δημοψηφίσματος και ενώ το κλίμα πολώνεται όλο και πιο πολύ, θα έχουμε συνεχώς εξελίξεις, πολλές από τις οποίες απρόοπτες.

BAŞBAKAN YILDIRIM İSTİFA ETTİ = ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας